<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
好彩卡斯拿斯撲落奧沙辛拿既12碼,不過佢因為頂左個波出界跟住踢走個波兩黃一紅被趕離場.......
好彩守到完場ja......><"""

巴迪斯達臨完場被對方剷低左,幾乎好似琴日朗尼咁,好彩佢都出得返場,冇事

臨完場奧沙辛拿既球員仲挑釁碧咸......
摺吧啦
碧咸做咩事同人嘈,完場仲差d打架,行開左睇唔到~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-1 05:00 AM:
碧咸做咩事同人嘈,完場仲差d打架,行開左睇唔到~
我都唔知,換碧咸走果時可能對方既球員叫佢快d走啩.....完左場果度就真係唔知做咩........

下場作客桑坦德冇卡斯拿斯=3="希望打得甩個牌啦

巴迪斯達射12碼果時個樣勁有信心,好過果日列基美同「伊度,oh~」多多聲
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 05:04 AM:

我都唔知,換碧咸走果時可能對方既球...
牌應該打唔甩~但佢只係反應踢開個波,一時記唔起自己有牌,太投入喇~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-1 05:06 AM:

牌應該打唔甩~但佢只係反應踢開個波,一時記唔起自己有牌,太投入喇~
如果佢唔踢開個波我諗對方開快可以已經..........
迪亞高盧比斯應該唔會太差啩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 05:07 AM:

如果佢唔踢開個波我諗對方開快可以已經..........
迪亞高盧比斯應該唔會太差啩
咁又係~
我晚上力戰成班朋友,個個都話和至奧沙辛拿~得我一個話皇馬贏~!
依家可以威下~!
我估計冇施丹,皇馬會多用兩邊,所以我估魯爾or巴達斯達入波,佢地係兩邊攻勢最大受惠者嘛~好彩巴達斯達入左個12碼幫我出返啖氣
不過後段奧沙搶得好勁,皇馬顯然處於下風~好彩守得住~
最慘卡斯辛奴,做緊熱身,紅牌要換人,搞到再之前果個新人反而有得踢下...
Originally posted by tkk2p at 2006-5-1 05:08 AM:

咁又係~
我晚上力戰成班朋友,個個都話和至奧沙辛拿~得我一個話皇馬贏~!
依家可以威下~!
掂丫
奧沙辛拿係皇馬慶祝入球果時掉左個唔知咩樽入黎睇黎足總又要做野

你今晚同d fd睇波?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 05:12 AM:

掂丫
奧沙辛拿係皇馬慶祝入球果時掉左個唔知咩樽入黎睇黎足總又要做野

你今晚同d fd睇波?
係呀~睇左半場,返家自己睇呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。