<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 08:59 PM:8 U% |( N. `1 z. s7 V
清揚報到~
7 L' j& d& l8 [! v0 e
6 E5 @  ?! s. H6 F" d
: b: g3 L2 n3 ]1 B1 U* ^# f$ G: h8 t: S# a% m$ N
哼~!5 L2 U; G( d6 R  Y- _/ s
呀嫂點呀brother~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 23:03:. k0 m/ ]" f$ E; N7 N

# ]3 M4 z9 ^# \- [* o你連個傭人都掟埋入YMCA??
" k; i/ x/ E! I. O7 U5 j
GF是我苦三思亮掟去既,傭人系我母親大人點佢去睇住我GF,明未?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:01:) j; Q: x/ K6 v* B- l! ^
3 v1 D/ U: o: J. x+ V

/ }7 k- a' B9 D# \2 B3 o& s  E) g' A% Z( {7 X) E, [4 I

4 T% b/ s  U. v4 B4 M7 b哼~!
' D2 b9 E. A+ i/ A呀嫂點呀brother~
; a# _) C/ G2 M* M
咪系YMCA low
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:02 PM:" ^5 l! O* q" q7 b+ t1 m: I
& [3 ~2 `8 o% P/ k+ z$ V
咪系YMCA low
% {# ~9 O2 D& p/ h. P4 d: k, P5 Y" q: s* w6 K. r8 h" L

" k9 W. N, i, `2 X3 ^$ ~# z0 {2 A" j知啦~~~今日有無慰妻呀
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:03:
4 H, M  K" z7 G1 K6 {9 s. K0 g# R. @3 D  I

& o4 A5 G" @# a2 [# M3 ]3 N# G$ _. p3 S# e, X
知啦~~~今日有無慰妻呀
! Y  N: H( O/ f* U
有,澄清一下先,人地未嫁比我架~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:05 PM:' ]+ {' S3 A0 R! Y( R0 i) x
1 d" r: p, W7 h6 H$ a
有,澄清一下先,人地未嫁比我架~
4 W+ ?+ M% H1 `; \: Y" k

" W- e" N. b4 A: A8 i$ R. [) U& w7 H
0 @5 w/ k5 K" a% t
車~~~~都係你唐家嘅人嚟啦~有乜分別喎~~~
學我Father話齋,我一日唔結,果個都系私生子
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:07 PM:
) c8 z+ A- r3 H- F' H學我Father話齋,我一日唔結,果個都系私生子
, u& `$ ^* \4 ~& G0 E8 z$ H# F
* s: g9 T& v: M' X
! a, t+ M% y% g9 y: l! Z/ A9 l) H; T/ w' j9 \4 t/ C3 n/ S
啱吖~不過都係你個B啫~娶埋人啦,雙喜臨門嘛~
你又唔似我咁唔定性....................^^"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:11:
8 j2 v4 K8 M: m& E% W你又唔似我咁唔定性....................^^"
: Q0 ~* q2 h" i8 t2 M' F人地話唔嫁我住,我有乜符ar.......
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。