<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:33:, @& t" E( [5 q( Z

# k! ^# S4 ~. H2 `+ z, k
6 M; U8 n' W, e0 Y, {, J
* n, X3 ~# `5 w8 j唉~男人的哀歌........所以話"杜蕾斯"係男人嘅好朋友係無錯咖~
: J9 p, p1 W5 w$ \) {9 ]8 A
以下句子PG家長指引( X. s: v" |1 P9 z% H* Q4 x
我覺得系佢同我鶯鴦戲水果陣中招............
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:38 PM:
, G; u& p, ]6 t9 L0 c' U
; t+ ]3 h2 g. o9 v8 K, X以下句子PG家長指引
+ U& x( B0 Y0 d+ p我覺得系佢同我鶯鴦戲水果陣中招............
7 p6 {0 S! D1 @- H; X
3 A! y$ M5 ~: F  H+ q( n6 b

( _& }4 O  y4 `/ S* d& i4 D) O# H: g3 ?7 Z- [: z  d0 k. J
唉呀~~~據聞呢吓最易中招...................而結果你引證咗係堅嘅~!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:38 PM:
  d, p6 s( }( ~3 T9 X+ [
. n$ K! d  D" B: Y) l以下句子PG家長指引1 y' {  Y: {# K3 h% X
我覺得系佢同我鶯鴦戲水果陣中招............
% ~  S+ }! a0 s/ D1 s) I% x$ U魚水之歡?
Originally posted by d228216 at 2005-10-6 09:45 PM:
1 v4 |7 r  U$ \  Z1 k$ D
8 N  l+ [; ]$ c. E% A( D! s9 G魚水之歡?
) k  K3 m9 g1 F

0 [) K% `: J2 d
$ d9 G6 Y1 g# l. U# o# H$ E) y形容得太恰當、太貼切啦~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:44:) u" S5 Z8 Q7 S% p8 C6 t

$ `+ l( `# h' i) Q8 a) S' V
$ _6 W( y6 t) `& u9 i! z% U2 q5 V

1 X; C3 b- g* S$ B唉呀~~~據聞呢吓最易中招...................而結果你引證咗係堅嘅~!
7 p8 J9 m( i2 ?% T, B
以下句子PG家長指引+ a4 ^' n+ \/ f! i, m# v
我早排養傷麻,點自己沖涼啫,唯有靠佢la,點知好多時都情不自禁乜乜low
'性版討論區"
Originally posted by d228216 at 2005-10-6 21:45:
, a9 l) Z0 [( i8 g2 p" c* b4 u' d
魚水之歡?
( T$ l( R1 e1 n/ c9 t: J3 K
系low 系low
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:48 PM:( w7 P- k; T- u5 Y8 H' h  Q5 F
$ ~0 a; i" p; T5 S: k/ E
以下句子PG家長指引
% {+ m  \6 ~. F我早排養傷麻,點自己沖涼啫,唯有靠佢la,點知好多時都情不自禁乜乜low
6 @6 l. R( F4 U, _

9 m- T, x8 I9 q
; M1 F. b, T4 {
' J, Z% B1 S2 q# O1 e不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:52:! z( O. B6 F# K8 a; o
' p) \' i7 D# ?. _

1 r2 J, D, \. z" n" ^
& ?. B- S* h+ n9 X# X
$ n3 [8 e1 T$ x, p不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
% U0 g( g/ W- y# M" D
以前邊會一齊沖涼ㄚ,最激都系打車戰
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:52:+ `/ N8 l$ c% x- m1 |' a
+ M. M; a' X1 F. T4 f5 F0 d. @

: a8 }8 ]1 ?) W. I5 `9 N: A
# r9 j  r$ n" [9 N6 t! b# Q5 O9 F3 i$ I0 Q6 t
不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
' ~- `6 n( `# P7 B+ z, ~9 C& M可能我削掛,haha
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:54 PM:' y9 f4 q$ \  L' t

: I$ v# V; `5 F以前邊會一齊沖涼ㄚ,最激都系打車戰
7 Q) }! T& {$ ]% u8 u% b

4 }$ ~6 G6 R" s: ^& x. x
% U# Z; F6 I0 v$ g/ x$ R% q* p; \* M. z4 K, C
咁你傷咗佢都唔係第一次幫你冲凉咖啦~又會今次中,衰心急啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。