<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
"咋咋林"氹掂佢嫁你啦,貪好玩咩?駛唔駛我哋眾人幫你"度橋"呀?包掂噃!^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:59:4 o5 Y0 X) _3 M" N, S4 i
"咋咋林"氹掂佢嫁你啦,貪好玩咩?駛唔駛我哋眾人幫你"度橋"呀?包掂噃!^^
9 W- Y# Q% C7 f6 W  W3 x
我都唔急,你地咪咁急la,佢認為系時機自然會暗示架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:57:; V, C2 N0 {$ f9 u8 ]* e

$ c+ B4 y: C( \4 }
: w% Y$ @& ]4 e' x. [( \- R$ R" l1 j* W
5 P$ m* s  ^( ^2 o
咁你傷咗佢都唔係第一次幫你冲凉咖啦~又會今次中,衰心急啦~
3 p, R$ q; h2 Y2 m. k0 n8 ~: Z4 ^
系ar,我好性急的
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:02 PM:
' h2 \( z% ]/ i, H
% m% v7 k0 r- a4 z( V. ?我都唔急,你地咪咁急la,佢認為系時機自然會暗示架喇
9 t1 u: C2 J% v- `5 ^

- r! C3 f: m$ t$ X3 u7 P% f4 C0 x3 i1 M: ]

( c! P: [: h, J" L* m- L8 g哈~咁又係.................."皇帝唔急太監急"嘛~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:03 PM:
9 u) G/ z$ Y- W* M5 p/ a! H: V! f6 v8 y2 c0 W; H* ]
系ar,我好性急的
2 s1 O7 v7 g& M8 m% Z8 t, ?
  F, w0 h: I0 d$ `" o; E- p# _8 e
1 a4 V$ x# i" C  c8 {' C+ p; h! j
5 x2 i! l: d$ K) f, s  s
嘻嘻~正常嘅、正常嘅............
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:04:
8 ?5 }5 _4 d5 \8 e, Y. |5 j8 X# q
& l0 W' i" Y' O1 R
) [& V2 `4 y1 u( y

* t. W2 y& g/ v7 O2 z$ P5 g8 h哈~咁又係.................."皇帝唔急太監急"嘛~
! m2 T) n$ Q& e* X1 V5 ]
屎急還是尿急???
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:05:
+ w; _2 y- Q# N, @* M! `/ D$ M2 v3 m* z% n

`# z9 o+ n! j3 L' }
' ~# q. |9 R7 I0 y7 Y+ S
2 U/ ~8 _7 h8 T' s2 e* \嘻嘻~正常嘅、正常嘅............
7 w- M1 o9 L5 R: x6 X6 \3 V1 u我需性急但我很有耐力,haha~~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:06 PM:
# c. \2 u, h7 {8 y& a+ d; F/ ]! }# V0 D* n8 W
屎急還是尿急???
- \9 g! `/ Z1 d# T- `& c! R: P" @" s5 d. |1 B! Q
  B: x" Z) H, V3 T% @, r1 X# T* s! z
乜都好啦~皇上~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:07 PM:
0 s" W* C; b! i7 ?: Y' }) Q
! K# ?  J( c0 T: h9 J; }# d/ u我需性急但我很有耐力,haha~~
: ^( K1 G) E  i3 W( [( m( N8 b6 t$ x1 Q; j. a! x

4 `9 v2 s/ P6 r! l" I) ]0 _4 O3 G" o0 {9 q8 J# f, L
kakakakakakakakakaka~~~都係正常嘅、正常嘅~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:07:/ l3 A( ?" h0 ~
" i+ o, m9 p0 \

7 r8 ?) p# T. L( T' v' {* ]% d3 G: o! v/ y8 i6 \6 ^
乜都好啦~皇上~~~
# P, O8 }  r5 L斗膽同皇上此等無禮???不要頭了嗎?
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。