<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2008-8-6 08:41 PM 發表:
~~~~~~~
hi
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
原帖由 oz2 於 2008-8-6 08:46 PM 發表:

hi
原帖由 SCM 於 2008-8-6 08:41 PM 發表:
~~~~~~~
前晚見倒你d msg都想覆喇

個人唔建議repeat, 因為考多次真係會好大壓力
而且考多次又唔係一定會考得好, 再考得唔好真係會好大打擊

冇記錯好似已經有ive收左你但地方唔好, 但都睇番你對o個科有冇興趣啦

努力!!
原帖由 R-Star 於 2008-8-6 08:47 PM 發表:

前晚見倒你d msg都想覆喇

個人唔建議repeat, 因為考多次真係會好大壓力
而且考多次又唔係一定會考得好, 再考得唔好真係會好大打擊

冇記錯好似已經有ive收左你但地方唔好, 但都睇番你對o個科有冇興趣啦

努力!! ...
有興趣既
不過唔係the best
有少少後悔
不過ive話讀一年有得轉第二d類似既科
咪好lo 因為第一年教既都係基礎 所以可以轉
原帖由 kinz 於 2008-8-6 08:36 PM 發表:

日本品牌
yes
原帖由 R-Star 於 2008-8-6 08:36 PM 發表:

清揚係rated-r
救命呀

成日點錯相, 起碼俾番10個8個我賠罪
咁你又係邊個???? Colala????
原帖由 SCM 於 2008-8-6 08:50 PM 發表:

有興趣既
不過唔係the best
有少少後悔
不過ive話讀一年有得轉第二d類似既科
咪好lo 因為第一年教既都係基礎 所以可以轉
終於看到你有翻d光明啦

另外,今晚唔好再看<溏心2>啦
原帖由 oz2 於 2008-8-6 08:55 PM 發表:

終於看到你有翻d光明啦

另外,今晚唔好再看啦
我冇看過呀
我聽ja
係我阿媽睇ja
就算我睇左又點
影響唔到我情緒
只有感動既戲先會影響我情緒ga姐
原帖由 SCM 於 2008-8-6 08:57 PM 發表:

我冇看過呀
我聽ja
係我阿媽睇ja
就算我睇左又點
影響唔到我情緒
只有感動既戲先會影響我情緒ga姐
我連<溏水1>都沒有多看,因為我覺得此劇並不是那麼好,
只是tvb沒有對手,觀眾沒有選擇,才會有所謂的[全城熱話]
原帖由 oz2 於 2008-8-6 09:08 PM 發表:

我連都沒有多看,因為我覺得此劇並不是那麼好,
只是tvb沒有對手,觀眾沒有選擇,才會有所謂的[全城熱話]
第一集我都有睇少少
而且聽過劇情都覺得1好睇d
起碼都有10集左右好和平 而且關係唔算複雜
黑白忠奸都好分明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。