<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 05:27 PM 17:27:+ U+ P: j2 E4 U$ t3 b" _, v
% w% H8 B. p6 e! B0 g- q% ]
不是嘛
2 R" a2 k* T$ T8 @; B& |  a8 p系啊!' G3 t/ o" [5 ?; _
因為那個Disney咯!!!
Originally posted by william303 at 05:28 PM 17:28:' z- K. [2 L0 L- t. i0 K1 D

0 n: N2 T9 g7 q) a有邊個識你立爺呀!
9 }, R' I2 O/ p# S$ {
哇!!立爺都出埋啊!!. T  \4 u; I& }, J& G9 ?
唔洗呱!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:30:
- D$ P$ x( u  T2 C1 j% p; |1 P2 Y% W6 j
我想我的酒精還沒退~~~@.@"
  r0 x( u+ i0 f! ?$ f" o試下搵方法出汗啦
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:31:
/ g; o2 c0 ]# }0 n
4 T5 `' n) J' A1 ]/ w/ t/ \我又要訓!
! `0 ~2 Z% g6 r唔比你,你都唔戴我出wet既
Originally posted by crap at 05:29 PM 17:29:
0 |: K( p, w# I1 B- ?( E2 s  E7 L3 o+ O  {( J
) Z' n  h. _2 v5 Z$ c) B
訓阿左屋企
6 x2 V0 w+ [+ ?6 i7 Q6 C9 o$ j1 c
我想不方便啊!!0 P1 A  w' h! m% [# K6 V: j4 j
因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~
1 L% ~; ^4 i4 w3 o6 E好像只有兩個男的吧了!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:32:0 R7 q( q% C0 K( S$ T
- b' B/ h$ g' }% `6 ?/ M9 Z
哇!!立爺都出埋啊!!
. ?4 P1 I6 j! G3 C2 {3 r4 Q6 [! E唔洗呱!
$ S# O6 Z5 ?5 G( g  T7 e  u
你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:34:' B3 Z9 z6 e' d- @: E# P3 c/ b

l. D3 s7 Y/ c- |' V我想不方便啊!!
8 o  G1 D# v* ]! J) l: h6 Z+ [因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~6 }$ H$ [5 u; V" ~4 u
好像只有兩個男的吧了!
3 e7 s  R" }- x9 C嘩~好似好多女性朋友咁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:33 PM:
; @  Q+ V( l& {( S2 l$ S5 N0 h/ c6 s) F) _* U* [2 n2 |
唔比你,你都唔戴我出wet既
- |4 \* K, E7 }
你想去邊度wet呀?
Originally posted by 左輪仔 at 05:32 PM 17:32:
1 f; X9 l) o5 _- m4 J
9 W; j; W, o7 s" m試下搵方法出汗啦
2 T6 I3 r! v6 U& o
好啦聽專家話實沒錯!
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:35:- o1 V* d# i6 |. x
你想去邊度wet呀?
2 F$ p" ~9 U  a4 M9 t唔知呀,有咩好介紹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。