<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我又要wet!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:34 PM:3 o6 R5 \7 Y3 b, a( z

5 |) v1 }$ v4 Y8 R% U你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
. u& F+ F6 K2 b% |  Y同意,我十分同意左爺既講法!
Originally posted by 左輪仔 at 05:34 PM 17:34:( t  o) W1 g# Y5 Q" n. C. c
8 g3 v' F/ \% i( ^, j! F4 h
你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
+ s. @) n" F, h- P( k6 I) n4 O; @: X
唔好了呱!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:36 PM:9 W$ ?/ p8 K2 S+ D2 b* y' f. P
, R: |7 h& v# h1 a) q* S
唔知呀,有咩好介紹?
. W4 T( ]6 L. }! A8 v8 K! g1 W
你又唔落D既!
Originally posted by johnwu at 2005-6-28 17:36:) p' F6 ~& H, t; k0 S0 d
我又要wet!!!
0 q7 M7 d, _3 O$ G- g0 v- c; C7 m一齊囉^^
訓醒
Originally posted by 左輪仔 at 05:35 PM 17:35:
: N2 V9 _; L7 C
7 f# q. U: n1 J" l) O& j嘩~好似好多女性朋友咁喎
4 W8 D7 ^, g8 J- B  g' }. J! E' M. U六個女的,加埋玲七個~
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:36:
1 J- E5 @8 a0 u% a/ e0 W
9 M4 v1 `1 F9 a7 ?3 M同意,我十分同意左爺既講法!
3 |, C# n- c& p1 H7 ?5 Z
係囉,威爺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:39 PM:9 B) z# }' y8 E
, C" S. N% y. G: U+ r5 U# A: V0 a6 ^
一齊囉^^
* y- S( O+ J. \
好呀好呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:37:
% \0 `  P% P9 C& b3 s( T7 W, l  {# Q% b5 b( g% n$ ^
你又唔落D既!
( p+ m: U$ p# `- k& Y& C好野,你仲記得@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。