<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-5-8 03:21 AM:
華倫同皇馬都和,好在奧沙辛拿輸,
唔係,比佢地贏左,仲有機會爭第2添
今年d波真係下下都要去到最後一週先決定生與死
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-8 03:26 AM:

今年d波真係下下都要去到最後一週先決定生與死
唔係果球12碼,皇馬己經贏左,係入第1球之前,果時幾多攻勢,
現在既皇馬,真係唔好話碧咸陀衰佢地,如果冇碧咸,真係連
頭3名都冇份~
Originally posted by kuru at 2006-5-8 03:34 AM:

唔係果球12碼,皇馬己經贏左,係入第1球之前,果時幾多攻勢,
頭3名都冇份~
只不過係碧咸唔好彩啫
當佢入皇馬既時候, 其他煙屎都已經開始走緊下坡
Originally posted by kuru at 2006-5-8 03:34 AM:

頭3名都冇份~
都可以咁講既,因為依家皇馬唔同以前了,以前一條左路+中間施丹既比波已經玩晒,依家左路冇以前咁勁,施丹既中路比波亦比對手睇到實,所以加多條右路自然冇咁辛苦,而且碧咸狀態好的話佢d波係超有威脅的..........
冇碧咸既皇馬可能要比依家辛苦好多倍先有頭三名.........
摺吧啦
Originally posted by clkgtr at 2006-5-8 03:37 AM:

只不過係碧咸唔好彩啫
當佢入皇馬既時候, 其他煙屎都已經開始走緊下坡
係呀
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-5-8 03:21 AM:
華倫同皇馬都和,好在奧沙辛拿輸,
唔係,比佢地贏左,仲有機會爭第2添
而家睇下邊場踢先,如果奧沙今週拎到一分就唔洗理西維爾
但係佢唔輸,下場又唔會搏盡
最好就奧沙對華倫先,可以睇住黎踢
如果奧沙拎一分/三分,西維爾就冇望爭第4
但係皇馬踢先就慘喇,西維爾仲有機會爭第4
一定搏盡,皇馬冇左3個人
好彩下場有番朗拿度....
如果中前場踢番今日水準
加埋朗拿度既把握力,大炒一場一定得
不過講咁耐,皇馬下場贏咪咩都唔洗理....

[ Last edited by edward1906 on 2006-5-8 at 08:09 AM ]
Originally posted by edward1906 at 2006-5-8 08:06 AM:

而家睇下邊場踢先,如果奧沙今週拎到...
如果下場真係有朗拿度,會唔同咁講法,
同埋對手冇野爭的話都可能會讓路既
Originally posted by abc123aa at 2006-5-8 03:06 AM:

同埋佢唔用手都用心口頂到既,我見過...
皇馬上季咁大幫襯,買佢2個人用左唔少錢,應該比d回贈佢啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-8 11:40 AM:

皇馬上季咁大幫襯,買佢2個人用左唔少錢,應該比d回贈佢啦
哈哈,係喎
摺吧啦
Originally posted by edward1906 at 2006-5-8 08:06 AM:

而家睇下邊場踢先,如果奧沙今週拎到...
最緊要皇馬自己贏
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。