<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-4-9 12:28:

要有証先入得
oh.......
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-9 12:27 PM:

無咁誇吓嘩?
屋企出邊d雀仔都無端端凍死晒
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by d228216 at 2007-4-9 12:28:

要有身份証先入得
Originally posted by 小小康 at 2007-4-9 12:33:

oh.......
原來東哥係偷渡客............
Originally posted by Triangel at 2007-4-9 12:34:

屋企出邊d雀仔都無端端凍死晒
你唔好誇張d ???!
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-9 12:32 PM:

你部機反應快會影響到其他影友咖咩
...
會 hold 住 model 眼神, model 亦會自然配合影相既動作....其他人就變咗局外人...好冇引
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-9 12:38:

你唔好誇張d ???!
你認為gobal warming係杞人憂天?
Originally posted by d228216 at 2007-4-9 12:42:

會 hold 住 model 眼神, model 亦會自然配合影相既動作....其他人就變咗局外人...好冇引

威晒啦你
乞人憎

Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-9 12:14 PM:

兩三年前唔記得game show定漫畫節 lu,個friend 係其中一個參展商請過佢嘛~
又要又想咁又閙d 工作人員,到左旁晚我地去隔離食飯又要跟住仲同其他人講淨係叫佢,好似我地一定溝硬佢咁.....
最攞命係無料又要扮嘢,喺酒店叫凍檸茶走甜;人地答佢自己落甜咖,佢答:"吓?乜你地呢間酒店咁咖?"
搞到我同個friend 想捐入枱底咁滯......
印像深刻矣........
話時話:
我上次返香港時都被酒店d人笑到面黃
酒店d人送杯Ice Tea黎
我未拎起黎飲羅
個 Waitness 話: "你用飲管飲會斯文d"
Texas 飲野邊有人用飲管飲架
7    6      5    4     3    2    1
多謝春春
返下公司先
Originally posted by d228216 at 2007-4-9 12:42:

哦............原來係咁~
咁無辦法咖,佢地部機唔夠班無牽引性嘛~
如果唔係你邊駛買部靚機噃~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。