<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
銀鍠朱武 個頭~~~~~~~~~~~~
你被【戰傲天下】武館的館主綠飛葉提升為武館的副館主!
08月16日 02:05

原帖由 kakeidevil 於 2009-8-16 02:06 AM 發表
銀鍠朱武、銀風、銀色魅影  同一個人
原帖由 kakeidevil 於 2009-8-16 02:06 AM 發表
又話要審批既
原帖由 ckyckk 於 2009-8-16 02:07 AM 發表
你被【戰傲天下】武館的館主綠飛葉提升為武館的副館主!
08月16日 02:05

10個副館主
原帖由 ckyckk 於 2009-8-16 02:26 AM 發表

銀鍠朱武、銀風、銀色魅影  同一個人
銀色魅影比你捉左
原帖由 kakeidevil 於 2009-8-16 02:33 AM 發表

銀色魅影比你捉左
銀風救過佢 2 次
原帖由 d228216 於 2009-8-15 11:29 PM 發表
where?
睇漏你呢個帖
原帖由 toy828toy 於 2009-8-16 01:18 AM 發表

自己

日期: 16/8/2009
活動: 《古靈精探B》之「誰是兇手」
藝人: 郭晉安 、 郭羡妮 、 胡定欣 、 郭政鴻 、
             羅敏莊 、 劉玉翠 、 冼灝英 、 阮小儀 、
             黃長興 、 郭鋒  ...
去又唔見著甘正
原先想去刀整到有d唔想去
原帖由 mnbvc 於 2009-8-16 02:43 AM 發表

去又唔見著甘正
原先想去刀整到有d唔想去
等我空軍出動sin
......但電梯男好似係陸軍入唔到飛機庫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。