<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-9 04:12 AM:

除左e樣外....仲又肥又無態

唔係睇唔起佢
驚佢留得係皇馬耐會變左下一個肥哨ja!
你話冇態我又覺得唔係完全關佢事,你諗下呀佢係皇馬既出場機會有幾多.........
做多d運動食得健康d就會瘦嫁喇

大哨既問題根本唔係其他人可以比得到,始終佢以前咁勁同埋佢既狀態高與低完全係佢自己決定得到.........

我只係「鄧」卡斯辛奴唔抵啫
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 02:26 AM:

佢腳法好過卡斯叛徒N倍。
有腳法唔入波有鬼用咩,
如果朗拿甸奴只得腳法而
唔識入波,佢都做唔到球王~
Originally posted by kuru at 2006-5-9 09:19 AM:

有腳法唔入波有鬼用咩,
如果朗拿甸奴只得腳法而
唔識入波,佢都做唔到球王~
等下吧 而家robinho 先得21 age..~郎拿癲奴 都係近2年先做到球王!~~~
要比時間 羅賓奴成熟既
我的最愛球員:Hernan Crespo
Originally posted by cpccpc at 2006-5-9 03:21 PM:

等下吧 而家robinho 先得21 age..~郎拿癲奴 都係近2年先做到球王!~~~
要比時間 羅賓奴成熟既
當然要等啦
摺吧啦
班拿貝的其中一個球王

路透馬德里電---齊達內(施丹(相關新聞 - 網站))周日在伯納烏體育場(巴拿貝體育場)進行最後一戰,皇家馬德里(相關新聞 - 網站)球迷向他深情告別。齊達內將在今年世界杯之後掛靴。

在皇馬以1-2落後比利亞雷亞爾(維拉利爾)時,這位三度世界足球先生頭槌破門,扳平比分。皇馬終場以3-3戰平對手,領先瓦倫西亞一分,排名西甲次席。

在這場比賽開球前,滿座的8萬球迷舉起印著齊達內名字及五號球衫號碼的海報,組成巨大白色拼圖,向這位33歲法國中場致敬。當球場大屏幕上回放齊達內在皇馬征戰五年的精彩鏡頭時,球迷紛紛起身為他鼓掌。

齊達內的隊友身穿專為此役訂做的球衫,球衫的俱樂部徽標下繡著「齊達內2001-2006」字樣。這位皇馬中場發動機在終場前五分鐘被替換下場時,球迷再度報以熱烈的掌聲。他賽後回到球場中央,感謝球迷的支持。

齊達內在2001年以創世界紀錄的6,600萬美元轉會費,從尤文圖斯(祖雲達斯(相關新聞 - 網站))加盟皇馬。他在2002年歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)決賽中攻入致勝球,助皇馬以2-1力壓拜爾勒沃庫森(利華古遜(相關新聞 - 網站)),勇奪冠軍。

他在隨法國隊贏得1998年世界杯和2000年歐洲杯後,助皇馬稱霸歐冠杯,在國家隊和俱樂部(球會)賽事中均集最高榮譽於一身。他還在2003年助皇馬拿下西甲聯賽冠軍。

「我真的很享受這五年,」齊達內在周日的比賽手冊中表示。「也有過不順心的時候,但我會記住快樂的時光。我懷著贏得歐冠杯的希望來到這裡,現在可以開心地離開了,因為我已經做到了。」

齊達內將在下周客場對塞維利亞(西維爾)的比賽中最後一次為皇馬出賽。之後,他將與法國隊會合,投入世界杯備戰。
摺吧啦
照依家所有傳聞既情況,卡斯辛奴如果走,會係阿祖安奴黎皇馬而交換,作轉會費既一部份~
另外冇記錯,祖記都好似有傳過
Originally posted by cpccpc at 2006-5-9 03:39 AM:
希望佢唔好走啦-.- 卡斯辛奴............黎半季 又要走....
係喎~仲未顯示到真實力...
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 02:33 AM:

卡斯叛徒最叻叛變。
其實點解托迪咁憎佢???係咪淨係去皇馬呢單~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-9 09:52 PM:

其實點解托迪咁憎佢???係咪淨係去皇馬呢單~
原來去皇馬係犯法,依家知道好野呀
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-9 09:50 PM:
照依家所有傳聞既情況,卡斯辛奴如果走,會係阿祖安奴黎皇馬而交換,作轉會費既一部份~
另外冇記錯,祖記都好似有傳過
唉,阿祖安奴........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。