<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新清揚 at 2005-10-11 20:53:
2 C4 ~2 R, _: f) C
  v2 C. u; Z+ v6 c咁講我架你,失望........$ Y' z/ r- T3 a; q  v
借車,星期五夜晚,得既話聽晚黎攞車
$ F% a5 _; w' d4 p
借車,冇問題,但你要識做~haha~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-11 08:57 PM:
: |% o( B9 D" y2 c6 O9 B4 S4 P. {
/ f3 Q) l1 \: t# o2 E借車,冇問題,但你要識做~haha~~~
; ?8 i5 S1 \8 V" W4 G; D; G你條"鶚"魚........又要300蚊又要入滿肛油,咁親切都.........4 n4 r  s9 O/ @. s8 X3 W, O9 ~
不過算,唔同你計,聽日我黎你度扲,哼!
Originally posted by 新清揚 at 2005-10-11 21:07:
: [! E) c! P0 x+ M
: l' i7 m* P0 }0 Y$ t1 W你條"鶚"魚........又要300蚊又要入滿肛油,咁親切都.........
+ F" T; f# f7 }不過算,唔同你計,聽日我黎你度扲,哼!
# V. V9 |" F0 O* _' h# z
蠢仔,唔熟唔食ar,haha~你唔借我部車問邊個借ar,又要部車型又要唔收你$$$,你估我開車房ar?入滿肛油還車乃正常,你估我系油王ar?仲有果3皮"租車費"當系作為我baby的奶粉錢la,haha~死仔,次次問我借車都嘈嘈貢,信唔信我唔借~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-11 09:17 PM:
6 l& m7 P( a6 t/ \; l; W: X8 O
3 k% E# P+ _  o' ]+ E蠢仔,唔熟唔食ar,haha~你唔借我部車...
$ p6 r: Z: w5 d! v
你好野,當我水魚,果真『商機處處』ar下,唔做奸商真浪費你,小心我會在心內『沮奏』你!
嘩~兩兄弟要喺度傾計???
Originally posted by 新清揚 at 2005-10-11 21:23:
" t3 D3 m9 N  {1 p/ d( D6 o. A3 L( ]5 b' Z; Z# I5 D. N
你好野,當我水魚,果真『商機處處』ar下,唔做奸商真浪費你,小心我會在心內『沮奏』你!
- {( g( ^* \; E# f
慢慢『沮奏』我la你,你條文盲,haha~~~詛咒ar系,讀大學讀到你咁.........聽晚8點後來攞車la,比埋3皮ar,免得有人賴皮
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 21:28:8 \$ j: E# T" I3 O9 e- Y' o
嘩~兩兄弟要喺度傾計???
1 u& T  ^+ w% i" q! @& K% S
唔抵得???
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 08:27 PM:
: X9 J' I  L/ s% f+ v3 G3 q' h* o
1 O5 ^4 i! I/ j3 p7 Hhi BOYDWAN
# F8 n8 G8 [2 X& d3 H& T( }' t
6 R* u0 @0 O3 K& O4 F

) B5 ?+ {  W; J  H  s' |6 _! a1 n9 R5 t- V5 U; b

! C) C+ h2 g3 M# Z8 r% Whello~~~~abcde1918
Originally posted by 清揚 at 2005-10-11 09:17 PM:
: ^, q  n$ F1 x) E/ S: B) q; q9 b/ o! z! p) @. \
蠢仔,唔熟唔食ar,haha~你唔借我部車...
) W. N  m+ }* W  G. f
不如賣埋比佢, 一刀過揾多小尿片錢.
Originally posted by d228216 at 2005-10-11 09:30 PM:
2 }; d, Z& Y; S8 D8 D. h3 H. C
+ O) z* q$ j7 U1 K% T' y' L不如賣埋比佢, 一刀過揾多小尿片錢.
6 z* w, k8 v( A3 u& i0 q+ g2 d5 N+ E2 ]1 D5 V' x- Q

0 w3 {9 C; d  R- K! a唔好,長租長有嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。