<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-9 10:07 PM:

咁又係...雖然人望高處,果陣托迪比人斟都冇走到,包括皇馬
其實有可能卡斯辛奴係其中一個托迪唔走既原因,點之一季後卡斯辛奴就喊走,份外無奈瓜???當初即使托迪離開,冇人會鬧佢,因佢為羅馬供獻太多,以及佢真係好想為羅馬屈番一筆巨額轉會費。但卡斯辛奴供獻唔多,又要屈羅馬蝕到嘔血。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 10:14 PM:

特登低價入佢,一早預左用佢黎換星,完全無視卡斯辛奴既尊嚴,咁重唔折墮??你去問下奧雲心o個句,佢當初都一定唔好受。
奧雲如果唔係一定要打正選的話我諗皇馬未必會放佢走,而且係西班牙球迷唔鍾意奧雲先加速佢走既時間啫

試諗下,皇馬今年有一排冇前鋒洗,搞到要用蘇達度,
如果奧雲一直都有半個鐘後備出場時間既機會,到朗拿度係今年受傷既時間佢正選上陣,
佢表現比世人睇既時間仲多過佢係紐記出場既時間
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:16 PM:

唔係講錢,羅馬預左豪比佢嫁啦,既然羅馬當佢係毒瘤就梗係早放早著啦
羅馬冇當佢毒瘤,係我當佢係毒瘤姐,雖然佢離開羅馬我真係好開心,但就係非常唔滿意佢走既方法和之前攪過既亂事。羅馬真係擺個心出黎想留佢架,係之後卡斯辛奴激到羅馬意氣用事下大家鬥硬姐。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 10:18 PM:

其實有可能卡斯辛奴係其中一個托...
咁不如一早帶埋卡斯辛奴去皇馬.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:19 PM:

奧雲如果唔係一定要打正選的話我諗...
一個球員唔為打正選做乜??好似麥馬拿文咁精明唔使踢等收錢??皇馬買佢入黎基本上係預左試用,試得唔技驚四座都唔會留,即使表現好,但總之唔能夠成為另一個朗拿度咁受歡迎的話,皇馬一定唔會留。皇馬用人係睇價值,唔係睇表現。例外的只有後防球員和古迪呢個口水佬。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:20 PM:

咁不如一早帶埋卡斯辛奴去皇馬.........
如果真係咁托迪就係叛徒。呢種妄顧球會利益既行為真係唔掂架,做人都係咁,唔可以為晒自己。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 10:23 PM:

一個球員唔為打正選做乜??好似...
你就口水佬,咁當中托迪都係口水佬啦,投訴王
古迪有價值亦有實力
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 10:24 PM:

如果真係咁托迪就係叛徒。呢種妄顧球會利益既行為真係唔掂架,做人都係咁,唔可以為晒自己。
叛唔叛徒唔係你一個人諗就係
當年如果佢帶埋卡斯辛奴去皇馬,皇馬出成5千萬鎊既話會有人話佢係叛徒咩,況且我唔認為卡斯辛奴係叛徒,就等如朗拿度過檔皇馬咁,我一樣唔認同佢係叛徒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:24 PM:

你就口水佬,咁當中托迪都係口水佬啦,投訴王
古迪有價值亦有實力
托迪真係幾口水佬架!!哈哈!!佢好鐘意發表意見。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:26 PM:

叛唔叛徒唔係你一個人諗就係...
朗拿度係叛徒始祖......國米白養左佢兩年......以為苦盡金來,點知即走......咁都唔叛徒呢個世界唔會再有叛徒呢個詞。

當年托迪肯走既話絕對屈倒3-4000萬鎊。單單佢一個。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。