<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 12:56 AM:

舉個例,亨利就算走,都唔會有人...
建功既定義好難講,羅馬呢類球會要攞冠軍有幾難?國米要攞冠軍有幾難?大家都知
而且大哨離開國米既最大原因係古柏
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 12:55 AM:
其實一切既成事實...都係期望各人繼續努力,有時誰對誰錯都好難完全講得清既~
當然啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:06 AM:

建功既定義好難講,羅馬呢類球會要攞冠軍有幾難?國米要攞冠軍有幾難?大家都知
而且大哨離開國米既最大原因係古柏
唔好忘記你自己都係落場既球員,你都在影響球賽。羅馬、國米拿冠軍難??至少有半隻意大利杯袋住,皇馬?(如有得罰請見諒)但其實講真,國米要拿冠軍的話唔難,但就係拿不到,呢個己經唔係人腳既問題,係一d解釋唔倒既奇怪問題了。
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 12:53 AM:
http://headlines.yahoo.co.jp/vid ... erview/g060480.html

adidas又有新廣告~睇下
迪科爾做龍門,哈哈
大家都好型
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:05 AM:

唔好話球員想要既野唔同,每個人想要既野都唔同嫁啦,始終係睇返佢地自己,所以好多時都有呢d情況出現
有陣時想做一件事係唔需要理由。卡斯辛奴想去皇馬先會攪咁多令羅馬反感既野出黎。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:12 AM:

唔好忘記你自己都係落場既球員,...
朗拿度係國米既問題唔單止係冠軍.......
相反卡斯辛奴就可能係,再加埋錢同名氣.............

如果我係球員我唔會要求咁多
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:14 AM:

有陣時想做一件事係唔需要理由。卡斯辛奴想去皇馬先會攪咁多令羅馬反感既野出黎。
當然,呢幾件事既聯繫性係極高............
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:14 AM:

朗拿度係國米既問題唔單止係冠軍.......
相反卡斯辛奴就可能係,再加埋錢同名氣.............

如果我係球員我唔會要求咁多
算啦,卡斯辛奴己經係羅馬球迷眼中既叛徒,呢d野冇得改變架喇,正如卡比路、艾馬臣、薛比拿一樣己成叛徒。憎一個人一樣唔需要理由呢。哈哈!!

佢走左我都好開心,因為卡斯辛奴一個人拖累成隊羅馬既戰績,明顯佢在陣時和離開後的戰績係兩隊唔同既球隊。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:17 AM:

算啦,卡斯辛奴己經係羅馬球迷眼...
係..........

所以我咪話佢走左對大家都好..........
摺吧啦
想知道黎梗西維耳仲爭唔爭到第四名?
冇機會的話,會唔會派副選上陣,讓下
皇馬都好,反而奧沙可能冇野爭,會放
過華倫都唔定~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。