<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
石好, 雀好
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 20:45:) ~$ Z3 s  \% \- T
HI ALL8 q  _# A# _* y. `0 C, y$ N  o0 v+ H0 v0 `
晚安呀
; V! C2 }3 O2 [! o大家好嗎
( V8 N: |0 P8 N1 @8 J; r3 g
hi~小石
Originally posted by catbert at 2005-6-28 20:48:2 q  i1 u# `4 S+ d1 A

W# r' g3 @- r* ^4 W/ z! k+ d$ i* R4 F+ m" s4 R; U$ l: i4 x
what's her name?
7 V, }" \! O4 z  O9 Y
邊個先?我post左兩個喎~.~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 08:48 PM:5 f- h# Z, @8 j2 J% V1 r
7 U5 {) u, D/ A: K, a6 |
佢同我講價錢
) Y1 L( N1 h) S9 N5 y. T我覺得佢個point好多餘囉, 話明dream o麻, 貴又如何姐
大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 08:49 PM:8 u6 M; Z: V1 j) ^- i( T# d# F- F) H
大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
6 y9 p( C# u$ D% s
討論d乜???
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 20:48:: ]2 G1 {/ T1 u# o; j/ T

4 r" J% ~- y, d8 f佢同我講價錢
; e6 v+ A/ B* G% f) f% _
咁無聊嫁,你比佢拋到喇=.="
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 20:49:
8 X' ^& e; m( K% o+ Z大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
: |/ g; U9 R) m7 ?+ W* F6 O9 I( t可以,你想講咩^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 08:50 PM:
- s# w5 m! ?) X* R, J  f7 s$ j7 t% `% a
咁無聊嫁,你比佢拋到喇=.="
, w9 Z& |$ {4 O: |係囉, 拋番佢o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 08:49 PM:& M9 u( `5 N  `* S7 Q, }4 ?! r

8 u  Y: Q4 J! ~# V) V. H6 S我覺得佢個point好多餘囉, 話明dream o麻, 貴又如何姐
* Y3 g* q! m7 k9 y/ e. F; V成肚火+ O$ I% h4 K. c" o  U4 |; }
佢成部機械人咁,入d programe 落去
  h9 @8 j: E8 F! s' n* {) q佢講野好公式化
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。