<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 06:55 PM:
最尾果球入波我睇住碧咸行過去攞住個波放低斬,好彩冇快開ja
佢果d波真係好奇怪...灣過去岩岩又到果一點果到~而且準到真係...呢d人又係天生出黎踢足球...
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-5-10 09:42 PM:

佢果d波真係好奇怪...灣過去岩岩又到果一點果到~而且準到真係...呢d人又係天生出黎踢足球...
佢地下既苦工真係唔可以想像到
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 10:08 PM:

佢地下既苦工真係唔可以想像到
如果佢地下既苦工係少的話絕對冇可能有今日既成就,你估傳波準易既咩,易既話就唔洗有d球員底線傳底啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 10:40 PM:

如果佢地下既苦工係少的話絕對冇可能有今日既成就,你估傳波準易既咩,易既話就唔洗有d球員底線傳底啦
好似佢以前係學堂日日加操呢
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-10 10:41 PM:

好似佢以前係學堂日日加操呢
碧咸次次都射車駄~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 10:50 PM:

碧咸次次都射車駄~
唔係射罰球喎~
講傳波喎~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 10:50 PM:

碧咸次次都射車駄~
放兩個車馱係龍門既左同右上角,狂練
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-10 10:53 PM:

唔係射罰球喎~
講傳波喎~
我覺得除左要努力練習之餘「感覺」係好重要的
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 10:54 PM:

我覺得除左要努力練習之餘「感覺」係好重要的
佢冇可能係個個位(細徵到一條草的位置)都練過~
真係要靠你口中的感覺
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-10 10:53 PM:

唔係射罰球喎~
講傳波喎~
萬變不離其中,都叫定點球
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。