<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-10 11:23 PM:
覺覺豬lu~88
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 11:20 PM:

我諗返起o岩o岩果場波,施仙奴想掉界外球,佢叫碧咸比個波佢,碧咸唔比佢自己掉,施仙奴個樣勁無奈,好搞笑,果場碧咸好少同佢合作,碧咸一個搞掂晒
炒大獲??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 11:28 PM:

炒大獲??
當然唔係啦,碧咸求勝心切........所以唔理佢
摺吧啦
如果堅尼初初係加盟皇馬的話咁告別賽咪曼聯對皇馬???
摺吧啦

[ Last edited by tkk2p on 2006-5-11 at 11:23 AM ]

Baptista press conference

"Real Madrid will be in the fight for all the important titles and I hope to be able to celebrate them"
路透荷蘭埃因霍溫電---塞維利亞(西維爾)周三以4-0橫掃米德爾斯堡(米杜士堡),稱霸歐洲聯盟杯(歐洲足協杯)。塞維利亞首次闖入歐洲賽事決賽就順利奪冠,以此慶祝俱樂部(球會)百年紀念。

法比亞諾(法比安奴)在第26分鐘頭槌破門,意大利中場馬里斯卡(馬利斯加)包辦兩球,卡努特(簡洛迪)在比賽即將結束時錦上添花,助米德爾斯堡鎖定勝利比分。他們的對手米德爾斯堡也是首次闖進歐洲賽事決賽。

這也是塞維利亞自1948年稱霸西班牙國王杯以來,首次贏得主要賽事冠軍。該隊僅摘得西班牙聯賽桂冠一次,那還是在1946年。

「我今天是全世界最自豪的人。我們俱樂部的巔峰時期尚未到來。現在我們希望巴塞羅那(巴塞隆拿)能夠擊敗阿森納(阿仙奴(相關新聞 - 網站)),這樣我們就可以在摩納哥的歐洲超級杯(European Super Cup)與他們對壘,」塞維利亞主席德爾尼多(Jose Maria del Nido)對西班牙電視台說。

此役也是麥克拉倫(麥卡倫)執教米德爾斯堡的最後一戰,他對比賽結果的失望之情自然不言而喻。麥克拉倫將在世界杯之後接掌英格蘭帥

好呀好呀~越搏命踢,皇馬就越易係佢身上攞到分
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 03:06 PM:
路透荷蘭埃因霍溫電---塞維利亞(西維...
既然佢地都拎左個盃,會唔會唔志在對皇馬既勝利呢?
Originally posted by kuru at 2006-5-11 03:53 PM:

馬利斯卡真係勁到......
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-5-11 03:53 PM:

都唔係架~
佢而家62分排第5,踢少一場(正常踢左37輪,佢同巴塞果場延期,所以佢踢得36場),而奧沙辛拿就65分排第4.而球差西維爾係13,而奧沙辛拿得5;奧沙辛拿將會對華倫西亞,華倫西亞爭亞軍一定博,所以奧沙辛拿可能輸(係可能),如果西維爾可以係皇馬身上搶到3分,弔奧沙辛拿輸波,咁就有機會坐歐聯尾班車
至於最尾對巴塞果場,因為所有踢世界盃的球員都唔出得,所以係55波
對西維爾唔係咁有認識,但手頭資料係冇人入選西班牙國家隊;至於巴塞,就差唔多冇曬咁濟,得番伊度奧比較有名氣,但孤掌難鳴,失分居多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。