<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 04:48 PM:

都唔係架~
佢而家62分排第5,踢少一...
不過奧沙辛拿對賽往績好過西維爾,同分都係奧沙辛拿第四..........
摺吧啦
足球-羅納爾多表態輸誠,但對獲得皇馬球迷支持信心不足

路透馬德里電---巴西前鋒羅納爾多(朗拿度)周三表達與球隊重修舊好的意願,表示將對繼續留在西甲豪門球隊皇家馬德里感到高興。

「俱樂部(球會)剛剛度過了艱難的一年,目前還有很多不確定因素,」羅納爾多在記者會上說。「不過我與皇馬有合同(到2008年),當我結束世界杯征程歸來時,如果新主席希望我留下,我會欣然同意。」

羅納爾多今年2月曾一度萌生去意。他在遭到部分皇馬球迷的噓聲後表示,希望在本賽季結束後重新考慮自己的未來安排。

佩雷斯(皮里斯)在此之後不久辭去俱樂部主席一職,接替他的費爾南多馬丁(Fernando Martin)上月被董事會趕下台。新主席的選舉將在賽季末舉行,但結果預料要到7月初才會公布。

不過,羅納爾多對皇馬球迷的態度仍非常謹慎。「我在馬德里很開心,希望能在球隊取得成功。不過球迷如果不希望我留下,我也不想成為他們的眼中釘。」

羅納爾多料將因傷缺席皇馬周二對塞維利亞(西維爾)的賽季最後一戰。不過,他對隨巴西出戰德國世界杯的前景表示樂觀。
摺吧啦
唔駛講~呢d人真係一生出黎就踢波~雲佬~碧咸 朗拿度呢d~當然仲有好多啦~簡直係師線呢d人~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 01:54 AM:
如果堅尼初初係加盟皇馬的話咁告別賽咪曼聯對皇馬???
到時就正啦~費si啦對碧咸~不過我硬係覺得遲d曼魚一定會有機會對皇馬~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 07:00 PM:
足球-羅納爾多表態輸誠,但對獲得皇馬...
你隻死野,最後一場都唔出場,冇野爭都話姐,
爭梗第2,唔好話自己傷左,但到世界盃到時就會好番
Originally posted by andy020290 at 2006-5-11 08:43 PM:

到時就正啦~費si啦對碧咸~不過我硬係覺得遲d曼魚一定會有機會對皇馬~
感覺上下年歐聯有機會,可惜冇得睇(要係網上睇)
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-5-11 08:49 PM:

你隻死野,最後一場都唔出場,冇野爭都話姐,
爭梗第2,唔好話自己傷左,但到世界盃到時就會好番
其實一早預左佢係今季都唔會再出場,因為世界盃越黎越近
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 08:58 PM:

其實一早預左佢係今季都唔會再出場,因為世界盃越黎越近
咁個第2名只靠魯耳真係凍過水,唯又靠巴迪c達或華倫輸喇~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 06:31 PM:

不過奧沙辛拿對賽往績好過西維爾,同分都係奧沙辛拿第四..........
但西維爾仲有多一場打呢
Originally posted by kuru at 2006-5-11 09:07 PM:

咁個第2名只靠魯耳真係凍過水,唯又靠巴迪c達或華倫輸喇~
靠下卡斯辛奴~買番來唔用好浪費
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。