<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 09:56 PM:

問題係西維爾如果贏左巴塞,奧沙辛拿...
但加強攻力皇馬就有d力不從心~
唉~希望西維爾win到巴塞啦~(係喎,咁沙維奧拿唔出得呀可?有冇訂呢個條款?)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 09:58 PM:

但加強攻力皇馬就有d力不從心~
唉~希望西維爾win到巴塞啦~(係喎,咁沙維奧拿唔出得呀可?有冇訂呢個條款?)
好似上場對維拉利爾咁就ok,雖然一主一客

照計應該有呢個條款,希望冇啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 09:56 PM:

係又唔錯喎,總之文仙尼,肥安,卡比路呢d教練唔好黎皇馬就得
但安察洛堤仲有d機,要等意甲煞科先知~
艾歷史今鋪如果玩大左,英格蘭有咩不測,我諗佢有排唔使教波
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 09:59 PM:

好似上場對維拉利爾咁就ok,雖然一主一客

照計應該有呢個條款,希望冇啦
冇人有皇馬咁蠢,唔加呢個條款,時時都死係舊將手
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 10:00 PM:

但安察洛堤仲有d機,要等意甲煞科先知~
艾歷史今鋪如果玩大左,英格蘭有咩不測,我諗佢有排唔使教波
其實艾歷臣比班記者玩果陣時大部份球隊都已經驚左佢
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 10:01 PM:

冇人有皇馬咁蠢,唔加呢個條款,時時都死係舊將手
皇馬好多時都係借出去一季如果對方o岩心水的話就會即賣
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 10:02 PM:

其實艾歷臣比班記者玩果陣時大部份球隊都已經驚左佢
所以都唔望佢教皇馬~
點睇納比?佢好唔好?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 10:04 PM:

所以都唔望佢教皇馬~
點睇納比?佢好唔好?
一樣唔好
其實我覺得冇咩教練o岩教皇馬
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 10:03 PM:

皇馬好多時都係借出去一季如果對方o岩心水的話就會即賣
早2年歐聯,明明贏緊摩納哥4:2點知又輸番,~
我記得第2回合摩連迪斯有波入
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 10:05 PM:

早2年歐聯,明明贏緊摩納哥4:2點知又輸番,~
我記得第2回合摩連迪斯有波入
就係呢次.............
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。