<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-14 10:02 PM:

皇馬班底係攻強守弱,係係攻果班就有番咁上下年紀@@
所以卡比路ge大清洗....話唔定有用

其實我覺得安帥用人方面作風係比卡比路保守
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-14 10:05 PM:

以你意見,你覺得皇馬主攻好定守好?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-14 10:07 PM:

攻~皇馬足球既精神,從來就係不斷進攻進攻進攻,賞心悅目既攻勢成為皇馬既血液
Originally posted by Kian76 at 2006-5-14 01:31 PM:

話唔定佢能夠洗晒d星用蘇達度、柏雲呢d贏聯賽......
皇馬d青訓又灰左d
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-14 09:39 PM:

卡比路冇疑可以穩定d,但打法就唔啱...
好中point~皇馬球迷,應該話傳統,一定要保持尊嚴,進攻既足球~!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-14 10:07 PM:

以西甲球隊黎講,當然以主攻為主啦
e d更加係皇馬多年黎傳統
雖然話主攻都唔可以忽略防守

但好似皇馬全盛期都只係用住卡蘭卡、山齊斯、馬基里尼等名不經傳但實而不華ge球員
所以正如大家話齋,續用Pavon、Ramos唔係問題
反之中場同前線先係要改進ge地方
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by tkk2p at 2006-5-14 10:15 PM:

皇馬d青訓又灰左d
其實青訓出身先係最可靠~
只有係球會土生土長的,先會腳都唔要咁去剷波,
因為佢地由細到,都係視球會係家
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-14 10:16 PM:

以西甲球隊黎講,當然以主攻為...
贊成!
雖然話皇馬前鋒過多,但多得來佢地唔穩定,係季中出現的一個大問題~
無疑大哨拍魯爾,當佢地係最fit時真係好勁,火力足以稱霸歐聯,但無奈佢地年華開始遠去,即使有入波,都係偶有佳作.大哨係世界最好的前鋒,係用來講佢fit時,唔係fat時!睇佢後生的身型同而家都唔同~所以前鋒線要諗辦法
至於施丹個位,真係要靠買人
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-14 10:05 PM:

我就唔同意大清洗會有用......難得依家班波夾左咁耐..........
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-14 10:16 PM:

以西甲球隊黎講,當然以主攻為...
係續用美治亞,巴禾同拉莫斯先o岩,柏禾都幾難有機會出場
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。