<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:52 PM:

照形勢,韋利係比東尼同基拿甸奴ko~
但卡斯辛奴同伊亞昆達入選,但冇恩沙基...~
不過都恭喜卡斯辛奴,希望佢好似歐國盃喧 勁啦~
韋利係比傷患ko的~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-15 01:54 PM:

韋利係比傷患ko的~
雖然係~但如果佢冇傷,同樣踢法上既前鋒之中,東尼係必選,基拿甸奴同佢爭都好有利~
韋利呢兩季真係麻麻~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:55 PM:

雖然係~但如果佢冇傷,同樣踢法上既前鋒之中,東尼係必選,基拿甸奴同佢爭都好有利~
韋利呢兩季真係麻麻~
咁又係喎~
佢係突然死火果種~唔係慢慢咁謝
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-15 01:57 PM:

咁又係喎~
佢係突然死火果種~唔係慢慢咁謝
歐國盃,佢係張張刀都冇晒...~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:26 PM:

唔跳咪好似朗尼佢地咁囉...
拿...
咪係,係世界盃間接到自己既國家出局係好大件事,好難先可以返身,但佢自己都可以返到身,當然啦,當年費sir好支持佢
成日話佢避腳果d擺明就係妒忌
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:35 PM:

期待一下世界盃兩人既對碰先~!
托里度仲要好似係左閘,對到應
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:47 PM:
快d恭喜卡斯辛奴啦,佢入選左意大利23名大軍呀~!!!
恭喜晒,努力呀卡斯辛奴
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-15 01:52 PM:

照形勢,韋利係比東尼同基拿甸奴k...
卡斯辛奴努力d呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:33 PM:

咪係,係世界盃間接到自己既國家出局...
咪囉~留得青山在那怕冇柴燒?
傷左仲大濟啦!
只有實力唔係高的球員先可以唔驚傷~
你試下剷下細哨睇佢避唔避?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-15 02:48 PM:

咪囉~留得青山在那怕冇柴燒?
傷左仲大濟啦!
只有實力唔係高的球員先可以唔驚傷~
你試下剷下細哨睇佢避唔避?
一定避
不過好奇怪,細哨一盤球d人會係咁向後,唔識得反客為主向前迫佢,令細哨如入無人之境..........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。