<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-28 09:44 PM:
+ @1 W1 s- B  H! n  P+ g0 l: |( w) }
& v7 ?4 r( W) \4 h$ n8 L% i( ?
我仲要整玩具版果個function野
6 u1 e* a6 \; H1 V, Z0 R3 y3 b- R再唔整我就同笨笨同一下場
1 P$ |( A& D+ X- B/ T3 I' G
: b  p- R% \/ d, u/ q0 h% j4 I' H, Y00仔, 左, 雀2 J7 _; Z/ J' _1 F( }* r
交俾你地喇
, h4 k, o3 T% D% {% Z: M/ Q: L2 h我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:# \: N, t# y1 u, i
Gretzky出手喇...+ d# ~1 I  {) _/ ]. |
好Q勁 =.="
0 J3 |- c1 ^4 H' k  ~5 xhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=1
8 y0 |& ?* R3 g! P5 ]#24
' F$ t  D9 o; U% Y9 W: Z/ t; m
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:& p# E4 I- h. w# C* D# z
Gretzky出手喇.../ b" x. X: |$ r8 l) i* b; J
好Q勁 =.="
( D6 h  R" X$ t8 [' X, C4 H6 \http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=1
4 r2 P1 }# K/ T5 n#24
4 I! T2 f3 x! T+ E
) E1 U4 S7 G$ Q7 f
d人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:3 I0 F* `- r! Q. O8 i$ l4 h
1 `# ]# I' R$ \% H5 K. g* L
我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
( U9 K( v7 ?: B. }# i7 V# G; w
*2,thx
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-28 09:47 PM:
6 F" E+ r8 t7 Z# t7 g# l, M- L( ?% z* v' Q* f# X
1 r2 [" |) y& o+ }7 j同意
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:45 PM:' U! r! ^0 _- @* i; g; K% h

, z, i" ]. O3 Y~_~ ! e/ t3 a; e/ }2 Z" A
咩ar, 都話中立lor...6 w7 L* q3 q5 \8 Z
咁唔係人人日日都咁多time去睇曬D post... 咁可以比人睇D精采D ar ma...
" }% L& U3 ~- p3 p1 A- b我一日無上來... 次次都要追返好多post 好唔方便
& Z3 T* @* Y* i9 h3 ?* B& z2 F; G# X( P7 P: K$ D
5 A( m1 e6 q/ J/ u, J( ^8 h8 w
中立
* J0 u1 e! f* j1 A( s好難找喎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-28 09:47 PM:
* N" m4 Z! S1 n- g5 x) [6 w) ]2 d7 O$ `. n- Z5 \6 _; \
$ m* d6 E! Z1 `+ J6 o$ v: {# A
d人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!
) R6 f4 w) _5 P% Z9 l6 E8 C9 z唉.........0 [  P% {! w/ C0 L2 G8 `
我都覺得煩
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:6 c' `' l+ ?! `" Q# w2 i
1 I) U: K# f6 Q# [5 N7 s& i
我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
8 n/ q0 \$ J; k5 M我覺得你係最佳人選
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:
' n/ x' }6 Y- l3 K6 ]; H; i/ Y/ d! f- ~: [5 U5 d
我覺得你係最佳人選
9 k$ g  f6 D% h& g
唔係o麻, 點解呀 =.="
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:0 O& K6 y( s+ p: F( L. ?

3 M& o9 c4 |/ J7 {' P- B0 E4 j我覺得你係最佳人選
7 f! g! {2 ^1 a
1 K3 _6 M( @" W) B% R) [
唔明

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。