<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:50 PM:

一定避
不過好奇怪,細哨一盤球d人會係咁向後,唔識得反客為主向前迫佢,令細哨如入無人之境..........
驚比佢趁機會放甩,所以諗住睇清楚d啩~
其實見佢插花時最好伸隻腳去扮搶球,等佢再有動作時即刻行動去真係截
西班牙23大軍有少少失望...冇維辛迪同摩連迪斯,雖然冇可能人人選到

皇馬4子~
我諗住買西班牙主場~唔知印拉莫斯定沙比亞朗素好~

今季最後一次練波

Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 01:07 AM:

皇馬4子~
我諗住買西班牙主場~唔知印拉莫斯定沙比亞朗素好~
拉莫斯
摺吧啦

最後一場聯賽大軍

出唔到既有:
朗拿度,羅賓奴,加維臣,活基治,希古拿,卡斯辛奴&加西亞
Originally posted by abc123aa at 2006-5-16 01:11 AM:

拉莫斯
我都係咁諗~話晒皇馬~同埋件衫著10年都仲得~
如果印法比加斯,件衫可以著廿年

施丹真係最後一次練波喇...
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:34 PM:

卡斯辛奴努力d呀
卡斯辛奴無份呀,真正入ge係恩沙基
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-16 01:17 AM:

卡斯辛奴無份呀,真正入ge係恩沙基
係呀~下午果份名單fake人,真正的岩岩宣佈了~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。