<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:11 PM:
3 _0 P' y+ Z( V5 L3 G( v6 B* R/ s
: {" x8 y4 y. G+ P3 X哦~溝女~
2 w! t, T+ f) ]3 X. ^( P+ K( R6 C

8 A$ T# ~' ~! h: a
+ U* W' i$ [, _5 j
* |: }" |) [5 @* Z  r7 D9 a" h3 O未必、未必,咪淨諗嗰樣啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:13:/ ]: V9 U. s$ a; i. o+ U

N; |6 D9 N/ M1 Z! ^; e( |% ~- l. K0 f" d0 @

! R0 e) F, y- H/ Q' F, Y( x# Q( B  F" F: U; v  _1 ]' E
.........咁你都得~?
& c% ~( g4 d" ?  U. j+ I
真是唔識初出咩野蘆呢
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:13:
4 [& i4 ?: ~5 @- G9 d  j' g
8 c/ N' Z3 X( v9 q0 a0 q係邊D呀~~﹖我無ICQ啦~呢部新機來ga~~而且我唔係太得閒= =~好快OFF~~
& p/ a- N! k+ R/ P咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:15 PM:
* F5 x+ k, x) J5 p- G/ w! U
2 A& F" o8 T8 r8 Z. k# D. A咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
% M, _  k( R  C* ]# U6 m
一般啦
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:15 PM:
, f2 G' n, o; _
1 p, J0 n8 h& ^5 k5 N咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
0 r; n6 j/ S0 m7 ~) ?
你想講咩呀﹖一係private message 俾我啦~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:13:
& V7 m; R8 G3 G* ~7 |2 C" f8 ?! T, H; R9 t# I3 w8 D; m5 m
係邊D呀~~﹖我無ICQ啦~呢部新機來ga~~而且我唔係太得閒= =~好快OFF~~
4 ?) k$ Y; R% {0 U/ K$ f8 o
好直下喎,左輪別失望,呢個地球還有好多很好的女的,大把機會~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:13 PM:
* a8 ~" P7 O% G" u6 l- r# u- s& R) B! n; u

' i4 O; M) i; U' ^/ b3 G3 X2 z5 m今日天氣幾好喎
6 ~# q; Z) _+ a$ L
7 X& A& o; G8 h$ ^! q1 y5 V. g: Z3 f(轉話題中)
( J! X7 ~2 B' _

6 U7 b) p) T0 C5 _! l, k+ E/ O1 b6 f$ B

) t6 u/ i$ d; [8 @南澳以南、汕尾以南、沙堤以南吹烈風、風力三至四級,海有小浪.........(幫緊手轉話題中 )
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:16 PM:! {1 W5 I2 r# k% G& Q
- n8 ~" M3 z& ^4 K/ q7 G7 X
好直下喎,左輪別失望,呢個地球還有好多很好的女的,大把機會~
4 y9 n1 z) Y4 I9 \5 y" o! x不許挑撥離間~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:16:
, g& K$ D. C0 F. O5 E" A9 W6 N你想講咩呀﹖一係private message 俾我啦~
$ m2 x3 }/ Y1 w/ ?% ^2 B掛住你丫嘛,有好多野想同你講
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:14 PM:
; Y6 j6 q3 s; {$ c- Y
, k1 I8 O( Q7 [9 s( c真是唔識初出咩野蘆呢
% B4 H7 H4 ?9 ~* e' G3 }: e  o& L3 Z1 }: k" N6 `! S9 f0 {; k

. f3 j) |5 ?, s# X2 Y6 X1 K5 b"茅"呀~ (扮哂唔識..... )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。