<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:17:3 k3 z6 d% x$ i8 w
/ v9 ^1 z/ @. U8 X3 S& m7 M1 ^
不許挑撥離間~
! i; \% P" C0 w" n6 t; h離間反間是我的必殺技~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:18 PM:; @+ [# v; [& T% _( _

. l9 l* j0 S5 p7 ~; b" d& x掛住你丫嘛,有好多野想同你講
+ w/ @3 r# f  bhe~你學壞啦~口甜舌滑~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:18:
% L. q: f: k& D9 `3 I/ l; F2 ?) d5 z9 x8 \

6 R' x& ^. `' p* G
/ Q2 Y7 Y* a4 S* o& f"茅"呀~ (扮哂唔識..... )
5 b# c9 U3 s  t8 V5 ^% R- o3 B真系唔識架,我讀書冇中文學既........5 A5 E. N* B. N$ X2 `5 R
爸媽教我咋麻
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:18 PM:
" n5 Y* f# y$ m  u+ L4 G% ]* `1 o' ^/ L) h2 ~+ T) e
掛住你丫嘛,有好多野想同你講
2 a' K) k* [4 E( L- ]: X( Y. b

$ x. z1 i, j8 P' O7 Y/ d5 C8 }9 |, @
( ^& l- R' x1 I) r
3 `' B& [! b/ u4 Z0 z* B7 x嘩~~~高手風範~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:18 PM:
& h1 O0 r/ X3 Y
. Q3 P0 K: L4 c離間反間是我的必殺技~
0 Z$ D! R: }! a9 f( m# @  V$ O
你係咪想我嬲爆爆咁走﹖:cool:
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:17:
7 L* h1 ^, v; ~* h5 J4 y, y. u# m0 O) J, H2 ]; l2 o, b! W- S/ i
不許挑撥離間~
! \7 S5 V3 t& V# ]3 l1 X
放心啦,我係唔會比佢挑撥到既
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 23:18:! d7 J  O* \$ k0 n

, k! B/ X* c5 A+ |7 B. B掛住你丫嘛,有好多野想同你講
- p. L4 H! S8 _
仲唔認溝女~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 23:20:
3 X2 M2 m* [$ @/ i* b$ \
( I4 B/ C. X  _, d放心啦,我係唔會比佢挑撥到既
+ `! }  K7 |9 J- |: F$ t  P& y9 n哇~這是大將之風嗎?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:20:7 F( @7 Z* f) p& D& a
你係咪想我嬲爆爆咁走﹖:cool:
7 C0 S# F/ h2 ]5 u9 N
邊個想你走呢?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:20:6 G9 A) `* @  c/ s% c# n; L

c& a- g# d6 @& S) E& _0 N$ Q' b你係咪想我嬲爆爆咁走﹖:cool:
# G# R- ?( T+ {* _' F( X
女仔嬲爆爆的樣子很可愛的~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。