<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:20 PM:% Q9 |+ \% y! Z. s6 [# a

8 i: J9 a7 V$ l7 [$ O) j放心啦,我係唔會比佢挑撥到既
3 \$ R/ v, |' n
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 23:21:$ p/ H' u; I) h

( G7 Q4 h! |; {1 b3 G( e仲唔認溝女~
1 U# z& }% V* L- v' X1 b
我冇否認
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 23:23:* d0 S( o- }, j

7 A8 [: t/ z5 r7 l9 k/ r) z女仔嬲爆爆的樣子很可愛的~
" j9 h5 F, {  @7 R; S7 w嬲爆爆的我仲可愛呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:22 PM:0 a- z! ~$ m2 V$ ^$ J, Y' E

1 a0 H* M9 U5 p! E8 S8 w邊個想你走呢?
, Z( N$ P" q3 \6 b
呢度一向都好多人想我走gala
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 23:24:
6 ]+ y' n' C4 b! y) ^! p
) n+ G+ x6 e  M7 B3 u) A+ X9 y3 K我冇否認
) A! u" m% Q+ B5 u, o一早認左咪冇事LOW
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:22 PM:; h) K" G5 s1 L6 s! T
7 ]- j7 f" W7 ]% ]+ ~; I7 R4 J
哇~這是大將之風嗎?
8 S9 D3 w  b/ I* r/ T; D: P- {8 Z6 [- d1 \# X
  Z# A) J4 x' c  M  I  A
, _+ i4 N/ S1 N3 a/ D+ i
喂喂~人家事、人家理,清揚兄我同你都咪撘咀啦~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:24:! c) w) Z& V& d
+ ^; C$ M6 ?& v2 _& s6 p1 G/ P
% G" G9 p+ y+ q
我幫你寸Q死果D想你走既人~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:24:- N$ e, q* q  K
( o( u7 l$ @+ W+ Y1 j: q8 I& [3 M! u' ?
邊有咁既事呢
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:25:$ h  p/ C% D& d, z
喂喂~人家事、人家理,清揚兄我同你都咪撘咀啦~
( g, Y  H! [4 U; |. r- b5 D
BOYDWAN真識做
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 11:24 PM:! `+ c& @/ b; d4 Z- c
6 ^9 e- O1 }' d* |& X7 \
7 v9 e1 c7 ?! {4 j% y4 F1 Z* A2 d
9 ?! Z4 @: C( @6 w- B
! N  y+ K! n8 l+ B1 o$ v5 J. F4 o

: @( ?( M4 c* z7 c$ N  wobjection~!一定無我哋份~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。