<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-4-12 12:53 AM:

我公司啲雞機雖然開到機,但時有...
我喺 bios check 過 电壓正常
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-12 12:49 AM:

both of us
>//////<
Originally posted by d228216 at 2007-4-12 00:52:

你又知
十二生肖順序
鼠、牛、虎、兔、龍、蛇、馬、羊、猴、雞、狗、豬
Originally posted by playbr2 at 2007-4-12 12:55 AM:

我以前中左毒......或 裝左d software 令d硬件撞左 ; 裝左新硬件撞software......都會出ed野

你e排有冇裝過d乜???
咁又唔知........之前試過 roll-back 番舊data..會好番....但唔小心 disable 硬碟監察.....冇哂d料
Originally posted by d228216 at 2007-4-12 12:58 AM:

咁又唔知........之前試過 roll-back 番舊data..會好番....但唔小心 disable 硬碟監察.....冇哂d料
......咁你試試剷下c: ..... 再裝番.....用''還原''冇乜大用.....你都吾知撞咩....遲d又會一樣.....重裝第一次係要黎試下有咩撞左,順更清毒.....第二次先至黎真正重裝

[ Last edited by playbr2 on 2007-4-12 at 01:08 AM ]
大渣姣
Originally posted by belibala at 2007-4-12 01:10 AM:
大渣姣
里姣鞋尾衰
Originally posted by belibala at 2007-4-12 01:10 AM:
大渣姣
大包姣
Originally posted by playbr2 at 2007-4-12 01:11 AM:

里姣鞋尾衰
鞋尾丫,里呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。