<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:25:, b7 [( P- L6 k4 T, j) q
* H( K) f7 o1 W, t
3 m' ?; l) |* x* i4 J( x5 J

% ~# f6 P. \9 \5 F& L9 N  m
% \& o- ?; R* j' G  i- \喂喂~人家事、人家理,清揚兄我同你都咪撘咀啦~
5 i( b- A- ?% W6 c5 c/ Z; t( G
哥哥,我要玩玩,好好玩,一齊玩~
左~話你知一個好消息~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:27:
- T) s% p0 x# b, u3 u左~話你知一個好消息~
! ~7 q1 u$ D0 L- ~( @7 G好呀好呀,你講丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:28 PM:
2 L# w- K+ d" \/ p
4 D8 k" A3 c* E& G7 l' L5 X好呀好呀,你講丫
6 W6 L0 ]* M6 v9 [! Y2 D2 B* x我D相俾人係EF度貼o左~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:28:
* ~: S( j) z: ?" ?! P7 U. C$ Y: @- M& r
我D相俾人係EF度貼o左~
8 y: F$ B* a2 h1 I- d- s7 ^有d咁既事!?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:28:
( `: q7 y1 H1 q/ w  Z" n
5 i2 n: r# k* N( \5 U+ K我D相俾人係EF度貼o左~
# D0 ]5 [  r& H6 ~# p; ?, n2 m) E哦~系邊ar,我要睇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:28 PM:) z" t" m4 t$ L2 W
; ~- X6 `5 @  }
有d咁既事!?
0 v4 p1 b. `- E) R8 n唔唔~不過我已經唔太介懷啦
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:29 PM:
$ _2 S7 L+ `: |# u# q1 ?8 T& X1 y  c5 _! J+ H6 {
哦~系邊ar,我要睇
$ J3 [; A3 w% s7 ?% y/ d( p
唔話你知~等你心絲絲
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:29:
% @& D5 {" C. }5 |0 k( j
" n( H+ d( a2 u6 {" z1 J' N! N1 u唔唔~不過我已經唔太介懷啦
$ n& l7 }1 b# E9 x" J
都好既,而家你今時唔同往日喇
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:27 PM:; M' I+ r) I/ \! }0 R9 h: C# z
) ~( ~/ G% ~# |( B
哥哥,我要玩玩,好好玩,一齊玩~
, I3 p+ }9 y  m  E3 r
, a% ]' S" E5 V- \& y" g3 y9 B
) T' V! ]* f! ]$ y' f' j
我同你玩喇,咪嘈人哋啦~嘻,"細B"好靚女咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。