<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:38 PM:
% q5 `7 u3 n) U/ J1 H5 `& Z( _% A3 k5 }3 U/ e: w; N
想呀
; t! y- I6 K% f! z) v你去net model再入去果個版~~見到gala
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:39:- Q% {5 v5 P  @( r" @3 t% ~4 z. c1 }
NO~係左仔個"長髮做型"呀~咪誤會~
3 ]5 ?" _6 y* q: I有d貞子既feel喎
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:39:
+ F5 h, E0 z8 T1 i, Z+ B0 w& }* x/ _# i- t: O. n1 C0 _: u
你去net model再入去果個版~~見到gala
! o4 R' G2 g1 t/ a! O& c& p
ok,收到,明白
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:37 PM:
# c1 [6 l9 r8 L, {9 ?; b% W* c. k
. R( g% d: w. ]# V2 S# E咦~都係一個靚女黎喎
" g: Q, W2 }" @2 z+ T3 `$ q$ X不過有冇小妹咁靚女先:cool:
# h4 Q$ D/ {9 Z9 _9 G8 U8 c

P/ r. e# N0 ]2 L( D
! n6 B/ ]4 `& c' {, w
5 X5 w$ R* j( w5 p. k5 n* J.......................我相信無,因為左仔眼角高、眼光好,你講得靚女就一定係好靚嘅極品~
4 F1 f2 [( ^! L# h( ?$ j( D# X) D/ K) k. M/ C& @
(*飲嘢你請呀吓~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:42:
' j. h2 Y) R9 x& o4 [9 {.......................我相信無,因為左仔眼角高、眼光好,你講得靚女就一定係好靚嘅極品~
6 _4 w2 ^' K. I: f3 v3 O6 X(*飲嘢你請呀吓~ )
" O" i3 ]3 O4 Z我都覺得冇小妹咁好# R+ O9 w' D! ]! Z+ t" ]5 r  M
, F. D5 @  t3 V) D
(okok,記住數先)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:45 PM:
' g. g1 ?2 x" L1 R
  W! X7 B  D+ w7 R" \' T$ I我都覺得冇小妹咁好
: O2 l& g* w8 p5 R, m
9 I( q5 [& n5 ]9 \& d# z5 ^4 o& f(okok,記住數先)
& V& H/ D% N1 r3 M2 ~, \, q/ hthx.........D人話我個人太高~唔好大件
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:46:% [( I! J. Y9 G+ v1 d: L
thx.........D人話我個人太高~唔好大件
. c9 U* V! Z  j/ y% e你咁fit,都唔會大件得去邊啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:47 PM:
# @6 n: B% @* U" ~) p
$ s1 b3 C% h; o你咁fit,都唔會大件得去邊啦
1 z/ }: n9 F0 x4 t5 P  @. z
D相你睇唔睇到呀﹖有張影到我男人身~~我now唔係叫絲汶啦==~~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:50:. l1 Y  [' B6 M2 ^" Y
6 w) a/ m2 c3 M" O; ~
D相你睇唔睇到呀﹖有張影到我男人身~~我now唔係叫絲汶啦==~~
: R4 b4 c  D. G6 \. G  ?* h  o  O
我睇左喇,係個post問題咋
* ^1 k: H( m! e" D4 Y  x: h# J/ q8 _: u
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-10-18 at 11:52 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:51 PM:& N& ^# j0 l' w$ r9 j
- k" s* _& q1 d: \
我係左啦,係個post問題咋
3 x/ Y- F* c* y2 @9 G
係咩﹖好懷疑你有無睇過~覆哈啦~支持哈我都好呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。