<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:11 AM:" }. D& O8 @. O6 K) b- D

, K, M/ k4 g* w$ ^算啦,你都講過個化妝師不嬲都唔係好得嫁啦
, ?/ G5 q6 C9 m- i* f
唔﹗
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
無晒聲﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:12:3 b9 p, i3 u* Q/ X: a0 L
; D. S- ^# a) l; [  a& y9 b
唔﹗
8 c- [6 e6 m- ?/ e2 ~係呢呢排好忙呀,咁少上黎既?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:17 AM:
) h* r3 i3 T$ y% @1 S- P9 m5 ]( M
) ]7 l. J9 f/ B0 V: E係呢呢排好忙呀,咁少上黎既?
- w" B! h; J1 S( g  j; c無呀~出左去玩lor
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 12:08 AM:0 o1 g2 r' j/ K

7 [/ w6 m/ }" R1 @+ q2 t; m4 D化妝差><﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
4 o, T) z6 @3 g* V0 h& q+ z/ z
7 f$ {1 j2 j$ @" m* P8 T

4 K! N& ^8 f9 M0 J$ N
1 w; i/ K( k* Q4 q! y4 S" V1 E7 Hagree~~~角度都係一個問題..........應該影得妳好甜至係~
% L9 S. ~5 n2 o6 j; r以小弟認識咁多女仔嚟講,妳有A+質素咖~你骨架絕對唔粗,好多衫都可以比妳著得好靚好好睇;當然妳輪廓分明、五觀細緻係一位美人添啦~bravo~( z" o6 R  V6 C/ L

9 Y( J: b+ }: A/ E! ~*左仔果然好眼光呀吓~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:18:- R) h9 N% U- W2 A; n5 Z8 o% }

4 {4 I" v- R5 g2 D* U5 C無呀~出左去玩lor
& `4 E. u4 B+ K* @
出去玩又唔叫我喇
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 00:20:
3 J2 k5 i7 e, h4 Vagree~~~角度都係一個問題......
# N% W1 u, b) {; r: y$ S9 _好一個口甜舌滑既小伙子
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:20 AM:. }, J# T$ W# Q% p6 D

" ^# U7 x8 ]% s4 p出去玩又唔叫我喇
4 J, b( u" [  w- M$ u
我去日本呀~點叫埋你wor..............
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 12:20 AM:
% {# n: Q7 q+ ], \& B) {$ f# H0 Y0 H" ?& c

( S# n( \4 y6 W2 t. A' \# F! h8 ?+ ]) q! q( O! r
- _' E1 K, z3 \& W
agree~~~角度都係一個問題......
& o5 M& r) ]  @hehe
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:22:# N# a& @& e3 t) G, @% Z' c
5 {" }! g, Z2 Q9 g1 ~% w2 M4 S: L
我去日本呀~點叫埋你wor..............
; [! H# T3 w, }* [7 ]' m' O
你又去日本呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。