<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:08 AM:
4 z: E/ z% W* F  k; M3 f$ C( m" v0 R" Y
咁平靜~~~=_=”
2 c- N/ f/ K4 x6 I
唔係你想點wor~你想去睇相的話去net model 果度啦~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:10 AM:
, Q9 a+ |( ^& \6 ~3 ^- H+ D
! |2 m5 v- p9 F/ z4 A4 B. J/ k* t" q係囉,你咁遲先出黎
# @* F: V8 B% W" c' @' R5 i6 B做緊野~~render緊~~
做咩又靜哂既
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:11 AM:0 K3 k. Z' o* b. A

# R8 M& V' T6 f3 i9 {9 r唔係你想點wor~你想去睇相的話去net model 果度啦~
  f+ O6 S& Q# p$ bnetmodel唔係好啱我
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:25:, |4 m, d2 R# F2 m

1 [4 {" I8 r: K" w- o4 dnetmodel唔係好啱我
# Q( l; b& u1 s1 Q9 x$ y
唔好咁啦,支持下好冇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:29 AM:
( D3 y# t4 b4 p" V1 w+ t/ f: v/ V  {+ V1 w; N
唔好咁啦,支持下好冇
0 s, t* |6 ?9 `6 O1 f- |$ z) ~
不過唔好過20~唔想再俾人貼
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:31:2 m- Q" q( T/ _( p7 C

+ u! t: p  [; b0 t: P+ j" L4 [不過唔好過20~唔想再俾人貼
, ~' n' ~& ^4 `; y1 ?7 M# o- d下,佢地想出ost,我控制唔到嫁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:34 AM:
9 s5 b# Q3 B6 r7 c
6 }# v% K. Z  Y$ _下,佢地想出ost,我控制唔到嫁喎
9 H4 j- {: n3 n3 ?=,="
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:34:0 H; z) W( z9 X5 W7 ~
9 ]) d) ]4 p# k$ W. q$ E: R) \9 v
=,="
* }! j, R, J# x
有好野,唔好收收埋埋啦,你而家要吸納多d fans嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:35 AM:
6 S5 C, e3 |, j9 [0 o! R5 t4 b. d; E, R( e* M! @% _
有好野,唔好收收埋埋啦,你而家要吸納多d fans嘛
/ G) f, ^9 b* u! n) z2 _4 E, h" l
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。