<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:37:# F/ g4 l8 [. v2 Q1 @# m/ f+ v
, q+ ]+ I% R* S8 f% q
% v7 k. P9 p( b. s, |你而家做model要見人嫁嘛,放開你個陰影啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:29 AM:
% F) y6 \9 }) `( }) e# y- M8 u! E/ X0 N4 B
唔好咁啦,支持下好冇
' ]5 e# d* Z6 I7 U; s5 E
支持咩~~??2 f# C- r5 `& N+ T; \* J0 B  J  W

! z( O) v+ @8 F0 i7 I* d我去睇睇先
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:38 AM:8 r. G  F( {8 A/ {! @

l# n$ }' m% `2 l2 n* ?6 n- s4 a你而家做model要見人嫁嘛,放開你個陰影啦
" {5 \) U" h4 [" D' P3 y/ x! {
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:40:
- O/ D8 L: f; d8 N( ^
4 c+ `# S$ h" }8 H# E2 o係喎,咁你幾時先得閒呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:34 AM:
& C8 x7 X4 H) M1 m4 G. P) ^! P& b; ?8 U4 ?1 w5 R9 q
下,佢地想出ost,我控制唔到嫁喎
* c) P# i. A- }2 h9 N5 }4 O
講緊咩???我唔明
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:41 AM:
  g8 p2 k0 j) O2 L0 Q" P+ G; x' _+ r
係喎,咁你幾時先得閒呀?
0 b( o1 o! T; i7 t  e/ g' w& c. Y2 ^/ q' F你想點﹖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:42 AM:- S# X8 `! m) ?0 A) j
% e: r" r5 Y+ w
講緊咩???我唔明
9 K  c/ {/ F8 _
net model 內再入多個版~
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:42:
/ [/ g) K5 u4 p! p: S- l* Q
( `+ U0 l" I7 V* A5 ]/ ~% I講緊咩???我唔明
. f3 ?  Y, p- Q  N( |
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
* `0 X* f5 p1 ^$ m+ ]
睇到條link未呀
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:42:6 Y. J: R! G, u4 N2 l8 N: z0 E

; I- n- p/ }- f1 B, s; q你想點﹖
1 Z+ K, `) s- o9 C
搵你玩icq囉,有野同你講呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:47 AM:
+ ^4 r; u' m) \# r& D: J  Y$ z
9 @& a' t) @, I9 ^$ e" _搵你玩icq囉,有野同你講呀
0 \( F) D7 h. N6 M1 c/ D咩野﹖有關D咩﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。