<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:52 AM:
. c/ x! L5 B& x/ G2 V
  f5 f# S# G/ N- A( K: ]7 [有d野係唔方面係度講架...你未就下左一次~~我係度等你回來...
' ]: s( L# s3 A( z# s! |! V3 Q5 M0 Z
=0=~~~O晒嘴
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:52:0 t& Q. `4 ~# h  U- s/ I6 i& C# e

7 }. D7 \5 }5 L* u* N$ b) W有d野係唔方面係度講架...你未就下左一次~~我係度等你回來...
& M; d( a* {8 Z- N8 Y5 R. w
好辛苦你咁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:52 AM:6 c: I1 E2 Z2 r2 u
! A! I) |( o: r4 Q
咁算啦,當我冇講過啦
; W6 R2 ?+ ?2 I. k4 W& ?2 r
唔開心嗎﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:50 AM:
! u" e2 ]! D' d
5 y4 V) i" h0 g- ~( |算啦,我地都老喇,係時候比d後生發揮下喇
& p$ N+ k; }5 S
話時話..我連aio都少左去
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:53 AM:/ a3 N7 y- |  {( w2 D1 \6 V' o+ i$ N

- K, v9 N' }& W話時話..我連aio都少左去
% i7 K; n2 j) ?) J
去多左3X﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:52 AM:4 ^/ {8 O; c5 N# o( p" P3 h1 g
% Q/ l6 R# R+ J. g
我覺得我自己影D靚D
6 d6 t* z; {5 u, ^* p其實我認同你講法...
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:52 AM:
  ], E5 r6 H% p5 n" {2 S; s1 W  B/ t+ n
=0=~~~O晒嘴
) [4 x1 n- d; k點解??
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:54 AM:# s+ z: {& q( o8 M# W' h6 |
9 d, n  r. o- k
其實我認同你講法...
# }7 Q; v1 L! B: ^$ H% P
嗚嗚~可能我醜樣左
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:54 AM:
: }- H! g) h0 d! O4 e( G: s1 t$ Q2 K5 n( G- g) g* C
點解??
  H% a! {. t1 V/ q. y$ {4 g$ ~: C
無奈~唔係果D~﹗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:53 AM:
1 h$ R9 l7 Z: g" K8 ]0 [  B- H
- r3 e  v$ ]' U' J. e$ ]- s好辛苦你咁喎
3 p  q! ~0 O: k5 v  v" c
幾架~~你地去q...咁就得番我一個...會悶ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。