<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:54 AM:6 {/ J& Z# U. p) A

0 q6 ~* V- B3 F) U0 z+ ]. }; B" q去多左3X﹖
$ c1 p% P& F, z8 r( g摺左好耐la..
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:55 AM:
1 m9 P. v3 _1 n6 v5 j! Q6 F( o- I7 i' m& c$ e5 W
幾架~~你地去q...咁就得番我一個...會悶ma
) Z' f& c' M9 d/ k
悶呀﹖等我陪哈你lor
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:55 AM:
3 R, Q9 a4 e5 m3 R0 j1 s2 G
  f6 d' Y* {! x3 o摺左好耐la..
* k; [) X; J& F8 }
我唔知呀~我無去過+無得去
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:53:) h; M! N6 @% f( i) C% ]

( d) _; u) ^3 Z4 c# m唔開心嗎﹖
8 M( c' C, _" {/ h  U小小啦,有D失望囉
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:54 AM:# E( c6 T7 d* I7 Y- E6 [3 O

3 _& c, ~4 c. A4 X- h- n( \6 L7 e嗚嗚~可能我醜樣左
# z2 Y& Z1 t8 h* T# F個樣大個左....8 g7 s! b* ?  t. y2 H" |
in fact..我like你之前果d...個人認為清純d...就唔係講醜樣?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:55 AM:/ y& {7 @9 l; n/ W  \5 I
8 l3 H% P0 M; D& p) r% H) @
無奈~唔係果D~﹗
5 i6 c5 h1 V7 F: c( h
明解...唔該
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:57 AM:  D$ u/ n! M& B' A# i

4 _! B6 w% V( R* `小小啦,有D失望囉
  h& V# a( J3 u2 a7 [0 w
我遲D開啦~ok?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:56 AM:
6 k. o' h2 v4 g. M
& m6 g7 A1 m6 M! R- Z9 _悶呀﹖等我陪哈你lor
! c( P. i" V2 G好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:57 AM:
* C4 ^% i: Z  s4 a7 t5 Q( ^9 }
9 g' g- p6 F* [( C# {個樣大個左....
$ k( G+ }9 s( v2 ^) j  Zin fact..我like你之前果d...個人認為清純d...就唔係講醜樣?
5 y( h! d+ F& |; Y& P9 S/ K
都係個化妝﹗
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:57 AM:, u4 L; p/ Y  w8 D) |: b/ w) k/ o

' v' C9 I+ G# u/ Q& n$ u. o% p我唔知呀~我無去過+無得去
4 ]# s4 p# @5 \1 r, S1 M$ K- D
我都冇去3個月....好似
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。