<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:59 AM:
: D( M; L( M) @/ O; G  h/ w, v1 K) j8 w1 C
好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
  y6 z! R. v- `& ?! ?6 j今日唔啦~要ADD返晒D人仔~好麻煩
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:59 AM:
8 s: x" M# \, T$ b9 U
; \; q8 E* Y" i) y( L都係個化妝﹗
* r8 o& W; U. \8 b
個人喜好jei...不必太在意..
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:00 AM:9 C* F$ }+ s. C) B# m

. w% h0 B2 s( k- y. o6 A今日唔啦~要ADD返晒D人仔~好麻煩
% p- i; o% k; d: [) |7 G
你幾耐冇開q?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:01 AM:. G7 S, c2 ~3 z
- y6 v' Z- R& f3 F
個人喜好jei...不必太在意..
% R% {8 c/ |# ]: i, Q' X
超討厭佢
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:59:
0 ]8 J7 w7 F4 H+ ~8 x4 o, G+ K: ]1 |) O+ k' z
好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
6 I* K+ A1 w' g/ n
都係一件好事黎嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:02 AM:1 M' }) n& \  G' S2 O- W# _5 r! B8 m

* w5 u; q/ f6 G9 g" B都係一件好事黎嫁
; r1 U* A  g( R" j
你太慢啦~~小妹回左la~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:03:3 a# I" F; F3 S, [% e9 q

! u' i6 f* Q' C# u4 N你太慢啦~~小妹回左la~~
! w. B- k4 W. a( K8 h# ~9 \
冇計啦,我開始有D眼訓喇
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:02 AM:
! |( E( N1 s7 t# J* z! {0 `0 |
8 g, c6 n! D  u你幾耐冇開q?
+ F  ~  [7 Y2 J; D5 x幾個月
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:04 AM:
" d/ s! }% p/ _, {. R2 S3 U9 b: r6 v, J/ f5 \8 ?  H- z; B. |$ G" F
冇計啦,我開始有D眼訓喇
. _5 F5 K. x( A0 j- Z& x4 B
我張床多左個位bor~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:04 AM:
2 X% t* H/ c( }- X/ }/ g. N5 n# Y
* I8 y  F8 L; |3 d: t/ b4 G冇計啦,我開始有D眼訓喇
5 Z1 ^  h4 y& K9 J- [
me too..但等睇波~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。