<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:12:) w. r2 u( M9 C& U9 n0 v2 i

* y# I, D- i" a$ D3 }4 K0 @我開過個新lor
! e, v! N# J4 x% j% A5 R咩NO.呀?
5 l3 f: x+ f: R可否比我
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:12 AM:
+ B6 ^( Z% L  P% F% N9 z1 p8 }" b( i$ S. x. ]9 [
我諗應該都係佢啦,佢仲耐冇上黎
* n: A" j: z  S( x$ Y???.....難不是...........心碎了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:14 AM:
5 Y$ _/ t* e* d  w; f' H. f' r) t+ D( z! P) t  t3 F
咩NO.呀?) I9 q5 {( M, Q1 D6 k0 R
可否比我
9 u. S# x7 g' X- {
都未開==~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:14 AM:
+ k" R, F& r- C) y8 e9 O$ V! _5 }  ~7 z% y: s5 ?! l
你又知﹖
7 o. E( L% p% L: o9 L因為我和他有同一事情找你~~
訓啦~gdbye everybody~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:15 AM:
9 @9 g: G5 l. o; Y. ?訓啦~gdbye everybody~
' u3 `% \% Y8 Q哦....咁早..?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:15 AM:6 }& i, O- ^$ |4 g3 X' r3 b% t3 v

2 [) [8 A' v+ j4 l  N+ n因為我和他有同一事情找你~~
5 o3 v. R* c: A3 C$ O關於咩ga?==?用private message tell me
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:16:' A- c0 q! I3 a. L$ i

. A, j( {  A* F8 K; C+ ]! i, {關於咩ga?==?用private message tell me
( B6 z& {9 c; g5 x
邊開到PM比你呢@@"
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:16 AM:% `$ O: Q7 P+ s
$ [' ~! j5 }) o; a* @
哦....咁早..?
$ Z8 h0 y9 ?* _4 A0 b; }
15mins later will sleep ~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:16 AM:
! k- }& r9 g1 ~3 ^7 ?6 f) r* k( x
  l. b0 y1 E6 t1 i+ j5 F. g( Q關於咩ga?==?用private message tell me
8 t  X5 o: H" J呢度pm只可版主間使用ga...
: `5 U+ K/ j" i. Q; `7 h  F! p6 r- w, C如果唔係都唔駛叫你開q
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。