<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手
返回列表 回復 發帖

最麻煩歌手

有冇人睇左知道ka??* ^: [* ]1 Q1 ~% U- g4 P) S. W
志雲飯局訪問林夕時
0 w% |" X+ J- z/ N, P, O問佢邊個歌手最麻煩! ]% `' S# I  R8 u9 z
林夕答呢個最麻煩歌手係邊個 ??
會唔會係黎明啊
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
" P4 Y8 }1 w& h" ~林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
" ]8 a% W+ H! \# c
我好想知啊,係唔係啊,講黎聽聽啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
* I& c4 Y$ c" F5 \( [+ F林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
; _4 o+ g% b% C6 R
9 ?) C: U' Y2 y. G
1 N+ a1 n) u( p, e: {
即係邊個來
有人話係林憶蓮哦......
Originally posted by head at 2007-5-30 01:26 AM:; @  z$ a3 Q1 h5 |
$ f* I* I4 b3 A/ @/ r' I

& e& n7 M8 M* t, @  W0 D
# k6 b# K8 k5 Z即係邊個來
( G, L+ s; [  O( n$ G# }0 l0 W8 q5 N5 \( R5 S
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
: N5 D+ ^9 n( ?  _) z4 d* J6 P; J$ F, r
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:7 x2 t, ?, Y% V. c, V
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
* C1 k; U& W$ O5 l) I+ m  X' u5 p; j. P. s  J6 \$ l% n% w
咁大獲
証實左係林憶蓮
Originally posted by 龍九州 at 2007-5-31 12:36 AM:
; x; q+ }* T3 F証實左係林憶蓮
; x2 [( x' w* Y
' w1 K7 O# e: u* y: Nreally!?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。