娛樂滿紛 26FUN's Archiver

中出男 發表於 2014-1-2 10:02 PM

吊你仲信唔信﹖

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

ericliu 發表於 2014-1-2 10:37 PM

其實....有冇龜板成份我知,但無霉菌我係信,因為有霉菌個表面係會變色,因為會吸收咗D養分,就算沖走個表面都會凹凹凸凸

中出男 發表於 2014-1-2 11:00 PM

160212 發表於 2014-1-2 11:08 PM

[quote]

有龜板不過係少到等於冇 :yy01:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4062279&ptid=285253][color=#999999]中出男 發表於 2014-1-2 11:00 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=5]佢話落料只會有多無少牙:yy24: [/size]
[size=5][/size]
[size=5][attach]2632365[/attach][/size]

skylui 發表於 2014-1-2 11:13 PM

乜宜家既爭論唔係佢鋪頭既龜零膏冇龜板咩,點解佢唔係話自己啲膏有"龜板"成份,而係話有"龜"既成份既,一隻龜最值錢係龜板,有龜成份不等如有龜板成份嘛~一係佢就大大聲話自己啲膏全部都有落龜板嘛~

中出男 發表於 2014-1-2 11:40 PM

ppcat 發表於 2014-1-3 09:46 AM

睇黎真係生意大跌 要再拋本出黎拍個廣告 呢條鬍鬚佬係幾識做marketing既 不過心術不正就抵撚死

中出男 發表於 2014-1-3 09:52 AM

bc37714 發表於 2014-1-3 02:12 PM

[quote]龜苓膠 :yy04:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4062286&ptid=285253][color=#999999]中出男 發表於 2014-1-2 11:40 PM[/color][/url][/size][/quote]

[size=5][color=Magenta]中出牙[/color][/size]:yy14:

中出男 發表於 2014-1-3 02:14 PM

頁: [1]