娛樂滿紛 26FUN's Archiver

中出男 發表於 2014-1-28 12:22 PM

包容論激民憤官恩娜喪喊

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

hdcdmovie 發表於 2014-1-28 03:33 PM

說話要小心

中出男 發表於 2014-1-28 03:46 PM

中出男 發表於 2014-1-28 04:20 PM

netsee 發表於 2014-1-28 05:15 PM

佢都係唔明人地點解鬧佢, 依家唔係包唔包容, 係香港人唔想咁多強國人湧落黎

中出男 發表於 2014-1-28 11:06 PM

maiko5 發表於 2014-1-29 12:00 AM

[size=5][b]佢用左邊度牌子眼藥水? [/b][/size][size=5][/size]
[size=5][b]藥力好強勁[/b] [/size]:good:

中出男 發表於 2014-1-29 12:18 AM

shehboy 發表於 2014-1-29 12:24 AM

講真佢無講錯, 文化係要包容(但蝗虫生物習性唔係文化),
自己人亦係唔應該笑自己人(但笑緊果啲根本唔係自己人)

中出男 發表於 2014-1-29 09:10 AM

ppcat 發表於 2014-1-29 10:06 AM

文化差異同文化水平差異係兩件事
我去泰國唔摸人個頭呢d叫尊重文化差異
但係香港人點解要自降文化水平去俾你d低水平既行為合理化

中出男 發表於 2014-1-29 11:23 AM

ELCM 發表於 2014-1-30 01:42 AM

[quote]佢都係唔明人地點解鬧佢, 依家唔係包唔包容, 係香港人唔想咁多強國人湧落黎
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4069340&ptid=285691][color=#999999]netsee 發表於 2014-1-28 05:15 PM[/color][/url][/size][/quote]agree:cheers:

頁: [1]