娛樂滿紛 26FUN's Archiver

中出男 發表於 2014-2-10 12:01 PM

廢物徵費應該收幾多錢﹖

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

殺破狼 發表於 2014-2-10 12:03 PM

根本好難收費

中出男 發表於 2014-2-10 12:45 PM

Winters 發表於 2014-2-10 01:23 PM

冇用, 香港人永遠做唔到日本人咁自律

ppcat 發表於 2014-2-10 02:17 PM

[b] [url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4074341&ptid=286149]4#[/url] [i]Winters[/i] [/b]

同意 老一輩個d人基本同大陸人無咩分別 無咩受教育真係差好遠 剩係睇d人坐巴士成日係度食生果就知 成日見到d果皮成地係 係咪咁急要食 屋企係咪唔食得 撩鼻屎又係 屋企唔撩得鼻屎要出街先撩得

wai1012 發表於 2014-2-10 02:22 PM

根本政府借d椅又係度陰乾香港人:angry:

中出男 發表於 2014-2-10 02:29 PM

中出男 發表於 2014-2-10 02:30 PM

中出男 發表於 2014-2-10 03:49 PM

0955032511 發表於 2014-2-10 05:20 PM

[quote] 4# Winters  

同意 老一輩個d人基本同大陸人無咩分別 無咩受教育真係差好遠 剩係睇d人坐巴士成日係度食生果就知 成日見到d果皮成地係 係咪咁急要食 屋企係咪唔食得 撩鼻屎又係 屋企唔撩得鼻屎要出街先撩得 ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4074367&ptid=286149][color=#999999]ppcat 發表於 2014-2-10 02:17 PM[/color][/url][/size][/quote]同意~~~~~~~~~

cxzcxz 發表於 2014-2-10 09:30 PM

香港政府『劫貧濟官!』

艾官 發表於 2014-2-10 11:08 PM

三個六~~~~~:yy24:

中出男 發表於 2014-2-10 11:22 PM

lky8963 發表於 2014-2-13 02:42 PM

TOTALLY DISAGREE !!

頁: [1]