娛樂滿紛 26FUN's Archiver

pikapika 發表於 2014-4-9 02:26 AM

浸大咪神Carol提早解約 朝九晚五做OL

[color=#333333][font=PMingLiu, mingliu, 細明體_HKSCS-ExtB,]當年號稱「浸大咪神」嘅Carol,上年簽咗阿叻陳百祥旗下嘅潮藝娛樂,以為可以轉型啦!點知都係要喺老闆嘅飲食節目着比堅尼拋胸,之後佢扭計拒接工作,仲封胸唔行性感,最後咪俾公司掟入雪櫃。[/font][/color][color=#333333][font=PMingLiu, mingliu, 細明體_HKSCS-ExtB,]最近有報道指,Carol喺今個月月初仲同公司提早解約,依家喺紅酒公司返朝九晚五,做個OL咁話!早前佢仲喺facebook留言話一啲都唔可惜,對娛圈冇留戀咁話噃![/font][/color]

0955032511 發表於 2014-4-9 03:42 AM

有事OL幹,無事幹OL:yy16:

impreza 發表於 2014-4-9 08:51 AM

想拎生意咪一樣要對住個客拋胸.

arsenal520 發表於 2014-4-9 10:10 AM

紅不起來

HKblood 發表於 2014-4-9 10:14 AM

佢只要善用自己"優勢", 好快會喺公司扶搖直上.

中出男 發表於 2014-4-9 10:45 AM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

中出男 發表於 2014-4-9 11:00 AM

aczon 發表於 2014-4-9 02:51 PM

我想幫襯佢....如果佢做sales :D

中出男 發表於 2014-4-9 03:15 PM

fantansize123 發表於 2014-4-9 07:47 PM

MORE PLS

pikapika 發表於 2014-4-10 02:38 PM

[size=13px]增加[/size]

hiall2008 發表於 2014-4-10 05:56 PM

辦公室從此多事了:good:

0955032511 發表於 2014-4-10 06:22 PM

叫人點專心做野阿

hofai0927 發表於 2014-4-10 06:45 PM

真係可惜啦

chung11 發表於 2014-4-11 02:13 AM

賣红酒,會唔會陪喝?

FUWING 發表於 2014-4-11 09:32 AM

阿叻同校長幾時捧到邊個紅架?簽佢預左無運行同陪明星足球隊出埠玩架啦。

頁: [1]