娛樂滿紛 26FUN's Archiver

中出男 發表於 2014-5-17 10:03 AM

何傲芝變雙失

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

blackjack 發表於 2014-5-17 10:42 AM

正所謂:「塞翁失馬,焉知非福。」我不太認識GIGI,不過這個「雙失」,我就不認同。

工作方面,間公司近年既節目質素如何,大家心裡有數。再者佢不過是主持一個可有可無既節目主持,不提也罷。加上佢又唔係TBB既「親生兒女」,始終難大有作為。

另外,感情方面,「燒公子」就響娛樂事業「好吃得開」。個人睇此子髮線後移,用情不專,都係早飛早著。現代女性嘛,最靠得住係自己建立既個人事業,從來不是男人,對嗎?

中出男 發表於 2014-5-17 10:49 AM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

Winters 發表於 2014-5-17 07:02 PM

[quote]正所謂:「塞翁失馬,焉知非福。」我不太認識GIGI,不過這個「雙失」,我就不認同。

工作方面,間公司近年既節目質素如何,大家心裡有數。再者佢不過是主持一個可有可無既節目主持,不提也罷。加上佢又唔係TBB既「親生兒女」,始終難大有作為。

另外,感情方面,「燒公子」就響娛樂事業「好吃得開」。個人睇此子髮線後移,用情不專,都係早飛早著。現代女性嘛,最靠得住係自己建立既個人事業,從來不是男人,對嗎?
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4102738&ptid=289286][color=#999999]blackjack 發表於 2014-5-17 10:42 AM[/color][/url][/size][/quote]
仲有, 個條友當年敗走大陸, 唔係講錯"邪不能勝正", 而係老細唔再泵水, 至於咩老細, 你明啦:naughty:

sarmsan 發表於 2014-6-16 02:54 AM

真現實, 唔見佢

頁: [1]