娛樂滿紛 26FUN's Archiver

ironcross 發表於 2014-8-22 09:49 AM

王子涵接拍導演劉國昌的露點戲 王晶餵劉國昌嘗糞

他朝君體也相同︰

「王子涵挾「王晶女兒」之名闖影圈,極力想擺脫父蔭靠自己殺出血路,更願意全裸演出!有指她將接拍導演劉國昌的露點戲,不過愛女心切的王晶不甘女兒被人利用博宣傳,在微博恐嚇若有「茂李」再利用愛女,定必請對方食屎!……
王晶突然在微博大罵有人借其女兒博宣傳,稱女兒根本未答允演出,更直斥對方為「茂李」,並恐嚇說:「這招分明就是借『王晶個女剝衫』呃錢!細佬,呢招我八歲就識,搵食行遠啲。今次我教女無方畀你點到,算數。再來必定請你食屎。言出必行!」」

pig210 發表於 2014-8-22 10:01 AM

好似唔同左樣喎........   又做左人造人呀.....:D

bobo21 發表於 2014-8-22 10:05 AM

東網有佢泳着wallpaper喎, 1920x1080大圖呀.

arsenal520 發表於 2014-8-22 11:06 AM

期待她接拍:yy10:

btyip 發表於 2014-8-22 11:40 AM

子涵bb喺我飛機女神,我想同玩愛愛,佢飲我啲晶,我啜佢奶奶:love::love::love:

kinz 發表於 2014-8-22 12:27 PM

[color=Red][b][size=6]己所不欲勿施於人[/size][/b][/color]

Philipli 發表於 2014-8-22 07:43 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

jerrywai 發表於 2014-8-22 07:49 PM

嘥氣,你咪又一樣咁玩緊人哋個女

cxzcxz 發表於 2014-8-22 08:15 PM

[quote]嘥氣,你咪又一樣咁玩緊人哋個女
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4137936&ptid=293164][color=#999999]jerrywai 發表於 2014-8-22 07:49 PM[/color][/url][/size][/quote]

『淫人妻女笑呵呵!

你妻女被淫意若何!!』

報應不爽!!

benlee111 發表於 2014-8-23 02:55 AM

Thanks!

66630 發表於 2014-8-23 05:28 AM

正呀,拍輪姦戲仲好:yy03:

殺破狼 發表於 2014-8-23 08:32 AM

佢個寶貝女太靚女了

812694 發表於 2014-8-24 04:56 PM

剃人頭者, 人亦剃其頭...雞仔管唔掂管麻鷹!

頁: [1]