娛樂滿紛 26FUN's Archiver

bobo426 發表於 2014-9-17 10:27 PM

誰是白痴?

剛看使徒行者,真想問一問编劇大人就算是黑社會在隧道行也不犯法吧,O記為何又蚊鎗又圍捕?大佬你度僑也想清楚?唉!真不知是编劇白痴還是看劇的我們白痴!

地溝男 發表於 2014-9-17 10:30 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

yu4bu1bu1 發表於 2014-9-17 11:13 PM

記得有個劇情話[b]連浩勤囉左歡喜哥五億以後走去自殺.......    [/b]
[b]問題來了你囉左歡喜哥五億你會點做[/b]
[b]1,你用一億買起歡喜哥以後走人 完美結果[/b]
[b]2,離開香港去韓國整容[/b]
[b]
[/b]

slowestking 發表於 2014-9-17 11:29 PM

認真你就輸了

d228216 發表於 2014-9-17 11:32 PM

[quote]

bobo426 = bobo21 = :confused:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4145261&ptid=294186][color=#999999]地溝男 發表於 2014-9-17 10:30 PM[/color][/url][/size][/quote]雙花紅棍你刀玩

地溝男 發表於 2014-9-18 12:03 AM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

peterc4056 發表於 2014-9-18 02:26 PM

不好意思,但可否看完整個劇情先發表意見。劇情話[url=http://programme.tvb.com/drama/linewalker/cast/233475]鄧健泓[/url]係黑警。他帶住成班O記去隊道捉個4個人,話他們有「武器,係危險人物,有必要可以開槍。」既然上司證明他們係危險人物,咁作為下屬和警察,便用蚊鎗同圍捕呢個方法,確保自身安全並拉人,請問有咩唔合理?難道直接空手衝入去?  我只係想講下,有錯請提點。

[attach]2692360[/attach][attach]2692361[/attach]

[attach]2692362[/attach]

頁: [1]