娛樂滿紛 26FUN's Archiver

地溝男 發表於 2014-9-19 02:19 PM

馬明狂串秋生︰個個都住五星級酒店公司要再炒多幾十人

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

Winters 發表於 2014-9-19 03:48 PM

[color=Red]如果個個都住五星級,咁TVB再要炒多幾廿人。[/color]

X佢老味咩, 大陸五星級一晚有幾貴? 個D三星級都住得落真係:good::giveup:

仲有CCTVB年賺近十億, 根本唔應該炒人, 係炒都應該炒決定買世界盃播個幾條傻hi:sleep:

地溝男 發表於 2014-9-19 04:16 PM

迦樓羅女王 發表於 2014-9-19 04:46 PM

[quote]如果個個都住五星級,咁TVB再要炒多幾廿人。

X佢老味咩, 大陸五星級一晚有幾貴? 個D三星級都住得落真係:good::giveup:

仲有CCTVB年賺近十億, 根本唔應該炒人, 係炒都應該炒決定買世界盃播個幾條傻hi:sleep: ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4145546&ptid=294242][color=#999999]Winters 發表於 2014-9-19 03:48 PM[/color][/url][/size][/quote]事實就係高層唔會減自己薪 , 事實就係D名牌外援要求多多 , TBB就又會炒人 ...

地溝男 發表於 2014-9-19 05:04 PM

notatall 發表於 2014-9-20 12:14 AM

無線對大星可以鬆手D

乂小林乂 發表於 2014-9-20 02:10 AM

就算自己去大陸都想比多少少住5星 至少4星啦, 3星個D同賓館差唔多 衛生情況更唔洗講 毛巾都傳出過未洗過都有 點住!?
人地秋生都算中港台都有點名氣 要人地住3星 唔係掛?

再講 5星普通房都唔係好貴 TVB年賺咁多億都出唔起..? 唔係計營業額 係淨計賺  出得外景又想慳...

唔係想搵呢D做藉口炒人丫嘛

Winters 發表於 2014-9-21 12:07 PM

[quote]事實就係高層唔會減自己薪 , 事實就係D名牌外援要求多多 , TBB就又會炒人 ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4145568&ptid=294242][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2014-9-19 04:46 PM[/color][/url][/size][/quote]
名牌外援要求多多, CCTVB就要炒人? 多X餘邏輯!

160212 發表於 2014-9-21 01:22 PM

[quote]如果個個都住五星級,咁TVB再要炒多幾廿人。

仲有CCTVB年賺近十億, 根本唔應該炒人, 係炒都應該炒決定買世界盃播個幾條傻hi:sleep: ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4145546&ptid=294242][color=#999999]Winters 發表於 2014-9-19 03:48 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=6]應該炒李寶安:yy16: 去到邊哀到邊,:yy22:  [/size]
[size=6]自從佢加入無線後節目質素一年差過一年:yy34:[/size]

地溝男 發表於 2014-9-21 02:54 PM

頁: [1]