娛樂滿紛 26FUN's Archiver

shehboy 發表於 2014-12-27 05:12 PM

九龍新界都有大字報指成龍真面目「正人渣」!

[i=s] 本帖最後由 shehboy 於 2014-12-27 05:13 PM 編輯 [/i]

成龍喺2014年衰事連連,首先係囝囝房祖名喺中國涉毒被捕,日前以「容留他人吸毒罪」被正式起訴。喺今個月17號,成龍新片《絕地逃生》攝影師陳國雄遇溺身亡,令業界齊聲質疑為何事前不做足安全措施,以致釀成悲劇。

而近日喺香港各區仲發現有人貼咗大字報出嚟唱衰佢,張貼地方包括荃灣戴麟趾診所門外、旺角洗衣街學校附近、又一城接駁港鐵的行人天橋路上、大圍火車站等等……唔少市民經過都會停低睇睇,大字報係黑白影印紙,圖文並茂,以成龍真名「陳[size=15.3333330154419px]港[/size]生真面目」為標題,還貼上成龍笑意盈盈嘅大頭照片。內容全部係人手抄寫,當中不乏誹謗成份,亦有提及早前遇溺身亡嘅攝影師陳國雄,同房祖名吸毒事件,似乎係想令成龍難堪。

[attach]2716725[/attach]

惡警男 發表於 2014-12-27 05:14 PM

[size=6]澳洲護照人渣 [/size]:yy08:

惡警男 發表於 2014-12-27 05:52 PM

[size=6]返大陸抽水十年 [/size]:yy01:

Winters 發表於 2014-12-27 08:44 PM

[size=7][color=Red][b]仆街冚家剷[/b][/color][/size]

Winters 發表於 2014-12-27 08:46 PM

之前聽聞有條賤種幾廿萬數都可以"炸低"唔撚俾

netsee 發表於 2014-12-28 02:07 AM

睇佢點對啲兄弟就知啦

liverpool-tam 發表於 2014-12-28 02:18 AM

唔駛貼大字報都知呢條撚樣係百分之一千人渣啦

limited-too 發表於 2014-12-28 11:02 AM

過街老鼠不提也罷

地溝男 發表於 2014-12-28 03:49 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

頁: [1]