娛樂滿紛 26FUN's Archiver

新經濟學巨人 發表於 2015-7-25 05:50 PM

楊光出唔切寫真 不介意全裸上陣

[i=s] 本帖最後由 新經濟學巨人 於 2015-7-25 05:55 PM 編輯 [/i]

[size=5]今年書展成為不少(口靚)模的寫真戰場,有「模界楊冪」之稱的前亞姐楊光原本亦有意加入戰團,可惜遇到困難而卻步,她說:「原本今年我都想出寫真,但今年影嘅相唔多,準備唔夠充分,所以諗住準備得豐富啲,然後明年喺書展出本寫真,紀念一下青春時代嘅自己。」[/size]

[size=5][/size]

[size=5][/size][size=5]對於寫真,楊光坦言有很多想法,會先與攝影師構思:「我都想加入鍾意嘅歌詞,或者鍾意嘅文字落本寫真度。(會唔會想去外國拍攝?)我都想呀!希望可以去米蘭影。」問到會否介意[size=7][color=red][b]全裸[/b][/color][/size]?她笑說:「如果係唯美同有專業嘅團隊我都可以考慮,好似湯唯喺電影入面嘅演出,好有美感,絕不色情。」[/size]

lchb1 發表於 2015-7-25 10:03 PM

個樣咁似梁震英:haha:

地溝男 發表於 2015-7-25 10:32 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

liverpool-tam 發表於 2015-7-26 03:55 AM

全裸,露點兼露毛先買

limited-too 發表於 2015-7-26 10:59 AM

人話全裸佢又話全裸 不如先學阿加吻姐拍部九王先 禾就信啦

Philipli 發表於 2015-7-26 06:26 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

頁: [1]