娛樂滿紛 26FUN's Archiver

迦樓羅女王 發表於 2016-11-25 03:28 PM

黃宗澤 令我心都寒埋 !!!

[list=1]哇哇哇 ... 大家有無睇<幕後玩家>???
黃宗澤真係搞到我由個心度寒出黎 , 借EMMA過橋拋妻棄女 ... "芯芯跟CARMAN羅 , 其實我唔係咁鐘意小朋友架咋"
嫌老婆鎖住佢 , 搞到無自由我都叫可以理解 , 但連個女都係咁 ...
而最恐怖既係 !!! 我覺得套戲係反映現實 , 甚至反映我你 , 其實我地心裡面都係咁自私 ...⋯⋯
(當然 , 我呢隻單身狗 , 就連囡囡都無拉)

[/list]

電騙男 發表於 2016-11-25 03:38 PM

[quote]哇哇哇 ... 大家有無睇???
[list=1]黃宗澤真係搞到我由個心度寒出黎 , 借EMMA過橋拋妻棄女 ... "芯芯跟CARMAN羅 , 其實我唔係咁鐘意小朋友架咋"
嫌老婆鎖住佢 , 搞到無自由我都叫可以理解 , 但連個女都係咁 ...
而最恐怖既係 !!! 我覺得套戲係反映現實 , 甚至反映我你 , 其實我地心裡面都係咁自私 ...⋯⋯
(當然 , 我呢隻單身狗 , 就連囡囡都無拉)[/list][size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4308082&ptid=313872][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2016-11-25 03:28 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=6]元老食盡十八鄉索女 [/size]:yy02:

迦樓羅女王 發表於 2016-11-25 05:36 PM

由陪老婆同個女 , 變放逐佢地 , 話唔會爭個女 ,
其實嫌個女鎖左佢咁多年自由 ... 呢個男人真係好恐怖 !!!

不過話說回來 , CARMAN其實唔係管三管四既女人 ,
黃宗澤係無以前咁自由 , 但遠談唔上坐監咁 ... 所以我認為
唔係EMMA玩咁大 , 黃宗澤都唔會借傷成毒  拋妻棄女 ,
其實要講既話 , 無EMMA佢就算想 , 都找唔到理由拋妻棄女

... 簡單一句 , EMMA結果只係做左佢贖回自由身 ,
又唔駛背住 "拋妻棄女" 罪名既替死鬼 ... 絕 , 真係絕 !!!
寫到咁既劇本 , 我以後都唔敢睇少大D台老編拉 !!!

蕭燈神 發表於 2016-11-25 11:25 PM

小完湖囧兒, 鳩都縮, 唔變唔正常??:yy30:

地溝男 發表於 2016-11-25 11:53 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

頁: [1]