娛樂滿紛 26FUN's Archiver

港燦男 發表於 2016-12-29 12:20 PM

當今四大愛國藝人,元老點睇?

:yy08: :yy31: :yy08:

[font="]為生活你可以做到咩地步?梁烈唯一向都多嘢講,明明唔關自己事都總要加把口多多意見咁,好似10年藝人濫藥事件佢就盲撐曾志偉引起風波,加上舊年北京抗日閱兵,佢就係微博放咗張致敬嘅相,更加鞏固咗佢負皮王嘅地位。近期佢係大台嘅事業已經無乜工作量,為咗救亡,佢就係7月底係微博公開話自己成個8月無嘢做好得閒,希望有心人可以畀工佢開,自此之後,唯唯又真係喺大陸有工開,登台、拍劇、做節目仲有粉絲會添。而係啱啱過去嘅平安夜,佢微博粉絲已經超過150萬,仲多過煎pan陳展鵬成50萬咁多,難怪而家佢咁開心啦。[/font]
[font="]為咗生活,有時就要犧牲同埋放低啲嘢,咁希望就會在明天,睇下呢幾位愛國藝人,你又覺得佢地點樣?[/font]
[font="]
[/font][font="]蘇永康
早排宣誓事件就引起好大嘅風波,連啱啱證實做爸爸嘅蘇永康都出聲話「唔想生仔似梁游」、「生舊叉燒好過生你」,即時引起一班愛國人士同團體支持,更被封為「愛國康」。[/font]

[font="]溫兆倫
情史多多嘅溫兆倫自從返咗大陸發展之後,經常係微博「歌頌」祖國嘅偉大,佢曾經係13年就話自己雙親雖然早逝但佢唔怕,因為佢仲有國家;另外佢亦指任何批評都改變唔到佢嘅愛國心⋯⋯嘩,睇完真係唔畀個「服」字佢都唔得。[/font]

[font="]吳孟達
達哥係舊年抗戰70年閱兵時嘅微博post可以話係最爆,因為佢比單貼一張致敬相更加高層次,講自己係中國人並且為之驕傲都唔夠,仲話「我自豪,我是filter_199黨員!」其他post即刻完全比下去…[/font]

港燦男 發表於 2016-12-29 12:21 PM

[size=6]四大過氣藝人 [/size]:yy02:

迦樓羅女王 發表於 2016-12-29 12:34 PM

有無愛國女藝人比我選???:haha:

港燦男 發表於 2016-12-29 12:56 PM

[quote]有無愛國女藝人比我選???:haha:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4314144&ptid=314576][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2016-12-29 12:34 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=6]四大愛國淫婦任揀︰李慧、蔣麗、郭佩、梁美 [/size]:clap:

迦樓羅女王 發表於 2016-12-29 01:10 PM

[quote]
四大愛國淫婦任揀︰李慧、蔣麗、郭佩、梁美 :clap:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4314149&ptid=314576][color=#999999]港燦男 發表於 2016-12-29 12:56 PM[/color][/url][/size][/quote]藝人丫唔該:haha:

港燦男 發表於 2016-12-29 04:37 PM

[quote]藝人丫唔該:haha:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4314156&ptid=314576][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2016-12-29 01:10 PM[/color][/url][/size][/quote]

[size=6]藝人 = 偽人 = 淫婦 [/size]:dev:

頁: [1]