娛樂滿紛 26FUN's Archiver

bobo21 發表於 2017-2-28 12:39 PM

陳法拉放假返香港一星期賺外快

[size=5]陳法拉呢3年都忙住喺美國讀書,最近就趁住學校放假,飛一飛去到北京搵搵錢,所以24號嘅生日法拉喺飛機上渡過,做完就再返嚟香港一個星期「還債」。[/size]
[size=5]
今次返到嚟香港,法拉嘅「債務」包括廣告.出席品牌活動和雜誌拍攝等等,法拉話雖然過去三年喺美國忙住讀書,唔得閒應付其他工作,但佢最欣慰嘅係,仲有唔少廣告商對佢支持,不時向經理人公司打聽佢嘅動向,預早約佢啲期,只要學校放假,就返香港拍攝廣告。忙住周圍飛嘅法拉仲好鬼馬咁話:「美國飛北京jetlag ,而且一周內先後飛北京、廣州、上海及香港、未必夠睡眠時間,但卻樂此不疲,即使『還債』也還得痛快!也可順道賺外快。」[/size]

ThomasKoon 發表於 2017-2-28 01:09 PM

一星期時間,點樣搵錢最快?:naughty:

bobo21 發表於 2017-2-28 01:40 PM

[quote]一星期時間,點樣搵錢最快?:naughty:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4327060&ptid=315818][color=#999999]ThomasKoon 發表於 2017-2-28 01:09 PM[/color][/url][/size][/quote]

唔好出街, 唔洗洗錢, 留係酒店房, 自然有老細上門找生意啦... :yy03:

bobo21 發表於 2017-3-4 03:42 AM

[size=6]法拉唔出巡呀?[/size]

sarmsan 發表於 2017-3-11 11:38 AM

無晒人氣

bobo21 發表於 2017-3-17 06:25 PM

[size=6]wow, 法拉正LIKE[/size]

迦樓羅女王 發表於 2017-3-17 07:23 PM

唔公平 ... 點解嘉欣返港又唔見你地J???

alhambra 發表於 2017-3-28 09:55 PM

陳法拉 very good

頁: [1]